Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpipipipu

Czy ktoś latał liniami wizz air?

Polecane posty

Gość gośćpipipipu

Witam. Wybieram sie do Szkocji w najbliższych 2 tyg , bedzie to moj pierwszy lot samolotem , jestem zielona w temacie niestety , trochę poczytałam, jednak ciekawa jestem czy ktos ma z was jakies doświadczenia .

Gość gość
normalne linie lotnicze. A na jakie lotnisko lecisz? Szczerze wolę wizzair niż ryanair

Gość gość
Tak lecialam dwa razy i jestem zadowolona na tyle ze znow polece z nimi i polecam innym.

Gość gośćpipipipu
Jeszcze niewiem na ktore , jutro dostane dokładny adres , będę rezerwową bilet przez internet , cena biletu aktualnie wynosi ok 500 zl , następnie doliczam opłatę za bagaz? I jeszcze cos ?

Gość gośćpipipipu
I czy wystarczy wszystko wydrukować czy trzeba zadzwonić i potwierdzić ? Zapłacę przelewem bankowym obrazu po zabukowaniu biletu.

Gość gośćpipipipu
Hall ;)

Gość gość
Latam co jakiś czas, ogólnie nie jest źle, chociaż trzeba zwracać uwagę na rozmiar bagażu podręcznego i kontrolują go na lotnisku, wkłada się do takich skrzynek.

Gość gość
Lepiej wydrukować (w czerni wystarczy). Mi raz zniknął bilet z pass wallletu, który był ściągnięty do archiwum. Miejsca teraz są numerowane (przyznaje je automat) , wiec nie trzeba stać jak debil w kolejce przed wejściem na pokład (95%i tak stoi jakby to miało coś zmienić)

Gość gośćpipipipu
Czyli.... Kupuje bilet , robię odprawie i wsxystko drukuje , następnie lece do banku wplacam na ich konto i tyle ? Za bagaz płace na lotnisku ? Ile czasu musze być przed wylotem ?

Gość gość
Moja siostra leciała samolotem z tej firmy z katowic do barcelony i pamiętam że coś w trakcie lotu odpadło cała trasę musieli być zapięci w pasach i z wypuszczonymi tymi maskami teraz ma traume i nie może latać samolotami ogólnie to mają najgorsze samoloty

Gość gośćpipipipu
Niezle . Tylko ceny są dosyc konkurencyjne , a wydaje mi sie ze takie sytuacje sie zdarzają w różnych liniach .

Gość gośćpipipipu
Na stronie pisze ze przelew z konta a ja nie mam swojego konta . Musze zapłacić zwykłym przelewem bankowym .

Gość gośćpipipipu
Wiem ze dla większości tutaj to pewnie smieszne pytania ale ja naprawde tego niewiem :(

odprawę online robisz nie wcześniej jak tydzień przed wylotem bagaż kupujesz od razu na stronie razem z biletem chyba że koniecznie chcesz na lotnisku to zapłacisz 20 razy drożej. druga sprawa, nie wykupuj bagażu dodatkowego jeżeli zmieściłbyś sie o to w taką oto walizkę (po prawej na zdjęciu) http://www.callmeblondieee.pl/wp-content/uploads/2014/07/wizzair.jpg jest to walizka podręczna maks wagi jaką możesz do nie wrzucić to 10 kg wagi inaczej możesz zapłacić sporo za nadwagę,za każdy kg walizka podręczna jest za darmo, więc możesz zapłacić tylko za bilet.

Gość gośćpipipipu
Ok , dziekuje . A co z platnoscia przez przelew bankowy ?