Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma zaprzyjaźniła się z moim wrogiem

Polecane posty

Gość gość

nie wie że miałam z dziadem na pieńku w pracy molestował mnie i gnębił gdy zgłosiłam to kierownictwu on mnie pozwał o zniesławienie a kierownictwo wlepiło naganę strasznie to przeżyłam po drodze depresja, antydepresanty, terapie, wizyty u psychologa i psychiatry, terapie, neriwica, zawroty głowy ogólnie somatyczne objawy stresu, mineło kilka lat od tego czasu pracuje w tej samej instytucji ale w innym miejscu problem w tym że osoba która ze mną pracowała w nowym miejscu a która nie wie o całej sprawie została przeniesiona tam gdzie jak kiedyś pracowałam i mało tego polubiła tego faceta, pomijam fakt że dziewczyna jest konfliktowa i tutaj też wszystkim dała się we znaki boje się że ona się wygada przez przypadek o mnie a wie że np. kupiłam mieszkanie i mam kredyt, unikam jej i też nie mogę jej powiedzieć czemu boje się że mi nie świadomie zaszkodzi

Gość gość
albo co gorsza świadomie :( nie wiem jak się zachować znam ją i wiem że jak zerwę z nią znajomość to będzie się chciała się zemścić i nie wiadomo co nagada facetowi, jedynie co mi zostaje to nie mieć dla niej czasu i unikać, problemem jest też fakt że jest wśród znajomych na fb co prawda nie ma tam za wiele o mnie ale mimo wszystko nie czuje się komfortowo w tej sytuacji

Gość hhfrufyr
moim zdaniem źle robisz,że jej nie powiedziałaś o tym..powinnaś ją ostrzec przed nim,przecież ją też może molestowaćalbo nawet zgwałcić jak ona mu zaufa i nadarzy mu się okazja...chcesz mieć ją na sumieniu?? myślisz tylko o sobie a pomysl o niej..ona NIE WIE jakim on jest draniem a Ty to wiesz ona powinna o tym wiedzieć