Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Brak talii

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cycki A, odstaj膮cy ty艂ek i 艂adna twarz... co my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wczoraj w nocy pozna艂em tego typu dziewczyn臋. Twarz dos艂ownie anio艂a ale od miejsca pod biustem prawie zupe艂nie prosta a偶 do bioder. Na dodatek nie by艂a wcale szczup艂a cho膰 te偶 jeszcze nie godzilla. W ka偶dym razie sp艂awi艂a mnie ;) bo prawdopodobnie mniemanie mia艂a o sobie o wiele wy偶sze ni偶 ja ale to mo偶e i lepiej bo baba z kompleksami to prawdziwe utrapienie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znaczy ja jestem szczup艂a, troche tej talii niby mam. Ale 68 cm to co to jest? A tobie si臋 podoba艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z twarzy by艂a bardzo 艂adna ale figura ju偶 do bani jednak ze wzgl臋du na t膮 twarz z pewno艣ci膮 nie wyrzuci艂bym jej z 艂贸偶ka i przez ca艂e bzykanko bym jej w t膮 twarz patrzy艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A piersi jakie mia艂a? Tylek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie taka figura to ju偶 i cycki i ty艂ek do bani. Definitywnie brzydka od g艂owy w d贸艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawik26
jestem facetem i talie mam za du偶膮 tzn biodra szersze od klatki piersiowej tak偶e jeste艣my bracia, najlepiej si臋 tym nie przejmowa膰 bo to tylko wp臋dza w kompleksy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aaa m贸wisz, 偶e szczup艂a nie by艂a. Bo ja (m贸wi膮 tak faceci) te偶 mam twarz anio艂a, jestem niska i szczup艂a, cycki 65B/C, ty艂ek wy膰wiczony odstaj膮cy ale ten cholerny brak talii... musze zacz膮膰 mo偶e 膰wiczy膰, ale nie wiem czzy to cos pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawik26
jak masz fajny ty艂ek i piersi j臋drne (lubi臋 ma艂e zgrabne) to jeste艣 pi臋kna kobiet膮 i zawsze tak o sobie my艣l, nie daj si臋 wp臋dzi膰 w kompleksy, prosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawik26
mo偶esz 膰wiczy膰 chyba 偶e takie masz ko艣ci bo u mnie ju偶 taki kszta艂t ko艣ci i nic nie zrobi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ale ty jeste艣 prawiczkiem, to ka偶d膮 we藕miesz. Ale dzi臋ki za mile s艂owa. Ja bym chcia艂a do艣wiadczonego faceta, a taki to b臋dzie mia艂 wymagania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Malolaty juz niedlugo koniec wakacji to przestaniecie sie bzdurami zajmowac:P;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 193
brak talii to prawdopodobnie najwieksza wada jak膮 mo偶e mie膰 kobieta poza oty艂o艣ci膮 .. M贸g艂bym wybaczy膰 p艂aski ty艂ek , ale brak talii to juz du偶y problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
komu mia艂by艣 wybaczy膰, skoro dziewczyny widujesz tylko na obrazkach? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki to " odstaj膮cy ty艂ek"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
brak talii jest zawsze niefajny tak jak wielka przerwa mi臋dzy udami od samej g贸ry... to najgorsze, co mo偶e spotka膰 kobiet臋, ale zawsze mo偶na to zatuszowa膰 strojem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odstaj膮cy ty艂ek to niby 艂adny jest. o zgrozo, dziwactwa naszych czas贸w... zawsze odstaj膮cy to by艂 kaczy a teraz robi si臋 z tego atut. Kobieta tali臋 powinna mie膰 a nie kaczy kuper.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wez spadaj ty stary dziadu ,nieudaczniku,tylko net ci pozostaje,wymogi masz to lepiej popatrz na siebie .ja mam wi臋ksze piersi,wi臋kszy tylek odstajacy,troch臋 brzuszka widocznego,przyjemna buske i leca na mnie chlopaki,wci臋cie s艂abe ale im to nie przeszkadza.tez masz dziewczyno problem.

Udost臋pnij ten post

To charakter i bycie razem jest wa偶ne, faceci to prawda wzrokowcy i te偶 racja si臋 zgadzam, 偶e musi i fizycznie w pewnym stopniu mie膰 to co艣, jednak nie dajmy si臋 zwariowa膰, osobowo艣膰, ciep艂o i inteligencja to podstawa.

Udost臋pnij ten post

To charakter i bycie razem jest wa偶ne, faceci to prawda wzrokowcy i te偶 racja si臋 zgadzam, 偶e musi i fizycznie w pewnym stopniu mie膰 to co艣, jednak nie dajmy si臋 zwariowa膰, osobowo艣膰, ciep艂o i inteligencja to podstawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawictwo ty stary nieudaczniku, ciebie by nawet oty艂a brzydula nie chcia艂a, bo ka偶da by uciek艂a od takiego nieudacznika kt贸remu nic si臋 nie chce a tylko wymaga膰 potrafi. Kobiety maj膮 by膰 ca艂y czas na diecie i 膰wiczy膰 偶eby jaki艣 prawik si臋 napala艂. Mo偶e ty te偶 nad sob膮 i swoim 偶yciem popracuj - id藕 na si艂ownie, basen, zr贸b jakie艣 kursy, prawo jazdy, poszukaj porz膮dnej pracy, wyprowad藕 si臋 od mamusi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawik26
go艣膰 wczoraj "No ale ty jeste艣 prawiczkiem, to ka偶d膮 we藕miesz. Ale dzi臋ki za mile s艂owa." Jakbym bra艂 ka偶d膮 to nie by艂bym prawiczkiem, to jaki艣 g艂upi przes膮d bo ludzie s膮 r贸偶ni. "Ja bym chcia艂a do艣wiadczonego faceta, a taki to b臋dzie mia艂 wymagania. " W czym do艣wiadczonego, a wiesz jakie wymagania potrafi膮 mie膰 prawiczki.?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawik26
i jeszcze dodam 偶e prawiczek je艣li ma ma艂e branie ( a tak zazwyczaj jest) mo偶e mie膰 mniejsze wymagania ale to nie oznacza 偶e inaczej ocenia urod臋 kobiet, facet atrakcyjny b臋dzie mia艂 wi臋ksze wymagania ale nie mylmy atrakcyjnego z do艣wiadczonym. go艣膰 wczoraj napisa艂 偶e chce do艣wiadczonego to potem dziewczyny nie miejcie 偶alu 偶e kobiet jak ma du偶o partner贸w to jest puszczalska a facet jest super skoro sami wolicie tych do艣wiadczonych ale nie wy nie docenicie prawiczk贸w tylko chcecie by faceci postrzegali kobiet臋 tym lepiej im ma wi臋cej partner贸w a to jest ju偶 m贸wienie facetom jakie kobiety maj膮 si臋 im podoba膰 czyli to czego prawdziwi faceci nie lubi膮. Wola艂bym o stokro膰 kobiet臋 bez talii ni偶 zbyt do艣wiadczon膮. kocham kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego tyle starych kawaler贸w po 30,bo przebieraj膮,sami nie wiedza kogo szukaja a potem ok.40tki to s膮 juz tak zdziwaczali ze nawet panna z 5 dzieci by takiego nie chciala bo szkoda nerw贸w.

Udost臋pnij ten post