Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak talii

Polecane posty

Gość gość

Cycki A, odstający tyłek i ładna twarz... co myślicie?

Gość gość
Wczoraj w nocy poznałem tego typu dziewczynę. Twarz dosłownie anioła ale od miejsca pod biustem prawie zupełnie prosta aż do bioder. Na dodatek nie była wcale szczupła choć też jeszcze nie godzilla. W każdym razie spławiła mnie ;) bo prawdopodobnie mniemanie miała o sobie o wiele wyższe niż ja ale to może i lepiej bo baba z kompleksami to prawdziwe utrapienie ;)

Gość gość
Znaczy ja jestem szczupła, troche tej talii niby mam. Ale 68 cm to co to jest? A tobie się podobała?

Gość gość
Z twarzy była bardzo ładna ale figura już do bani jednak ze względu na tą twarz z pewnością nie wyrzuciłbym jej z łóżka i przez całe bzykanko bym jej w tą twarz patrzył ;)

Gość gość
A piersi jakie miała? Tylek?

Gość gość
Dla mnie taka figura to już i cycki i tyłek do bani. Definitywnie brzydka od głowy w dół.

Gość prawik26
jestem facetem i talie mam za dużą tzn biodra szersze od klatki piersiowej także jesteśmy bracia, najlepiej się tym nie przejmować bo to tylko wpędza w kompleksy

Gość gość
Aaa mówisz, że szczupła nie była. Bo ja (mówią tak faceci) też mam twarz anioła, jestem niska i szczupła, cycki 65B/C, tyłek wyćwiczony odstający ale ten cholerny brak talii... musze zacząć może ćwiczyć, ale nie wiem czzy to cos pomoże

Gość prawik26
jak masz fajny tyłek i piersi jędrne (lubię małe zgrabne) to jesteś piękna kobietą i zawsze tak o sobie myśl, nie daj się wpędzić w kompleksy, proszę

Gość prawik26
możesz ćwiczyć chyba że takie masz kości bo u mnie już taki kształt kości i nic nie zrobię

Gość gość
No ale ty jesteś prawiczkiem, to każdą weźmiesz. Ale dzięki za mile słowa. Ja bym chciała doświadczonego faceta, a taki to będzie miał wymagania.

Gość gość
Malolaty juz niedlugo koniec wakacji to przestaniecie sie bzdurami zajmowac:P;)

Gość prawictwo pospolite 193
brak talii to prawdopodobnie najwieksza wada jaką może mieć kobieta poza otyłością .. Mógłbym wybaczyć płaski tyłek , ale brak talii to juz duży problem

Gość gość
komu miałbyś wybaczyć, skoro dziewczyny widujesz tylko na obrazkach? :P

Gość gość
Jaki to " odstający tyłek"?

Gość gość
brak talii jest zawsze niefajny tak jak wielka przerwa między udami od samej góry... to najgorsze, co może spotkać kobietę, ale zawsze można to zatuszować strojem.

Gość gość
odstający tyłek to niby ładny jest. o zgrozo, dziwactwa naszych czasów... zawsze odstający to był kaczy a teraz robi się z tego atut. Kobieta talię powinna mieć a nie kaczy kuper.

Gość gość
Wez spadaj ty stary dziadu ,nieudaczniku,tylko net ci pozostaje,wymogi masz to lepiej popatrz na siebie .ja mam większe piersi,większy tylek odstajacy,trochę brzuszka widocznego,przyjemna buske i leca na mnie chlopaki,wcięcie słabe ale im to nie przeszkadza.tez masz dziewczyno problem.

To charakter i bycie razem jest ważne, faceci to prawda wzrokowcy i też racja się zgadzam, że musi i fizycznie w pewnym stopniu mieć to coś, jednak nie dajmy się zwariować, osobowość, ciepło i inteligencja to podstawa.

To charakter i bycie razem jest ważne, faceci to prawda wzrokowcy i też racja się zgadzam, że musi i fizycznie w pewnym stopniu mieć to coś, jednak nie dajmy się zwariować, osobowość, ciepło i inteligencja to podstawa.

Gość gość
prawictwo ty stary nieudaczniku, ciebie by nawet otyła brzydula nie chciała, bo każda by uciekła od takiego nieudacznika któremu nic się nie chce a tylko wymagać potrafi. Kobiety mają być cały czas na diecie i ćwiczyć żeby jakiś prawik się napalał. Może ty też nad sobą i swoim życiem popracuj - idź na siłownie, basen, zrób jakieś kursy, prawo jazdy, poszukaj porządnej pracy, wyprowadź się od mamusi.

Gość prawik26
gość wczoraj "No ale ty jesteś prawiczkiem, to każdą weźmiesz. Ale dzięki za mile słowa." Jakbym brał każdą to nie byłbym prawiczkiem, to jakiś głupi przesąd bo ludzie są różni. "Ja bym chciała doświadczonego faceta, a taki to będzie miał wymagania. " W czym doświadczonego, a wiesz jakie wymagania potrafią mieć prawiczki.?

Gość prawik26
i jeszcze dodam że prawiczek jeśli ma małe branie ( a tak zazwyczaj jest) może mieć mniejsze wymagania ale to nie oznacza że inaczej ocenia urodę kobiet, facet atrakcyjny będzie miał większe wymagania ale nie mylmy atrakcyjnego z doświadczonym. gość wczoraj napisał że chce doświadczonego to potem dziewczyny nie miejcie żalu że kobiet jak ma dużo partnerów to jest puszczalska a facet jest super skoro sami wolicie tych doświadczonych ale nie wy nie docenicie prawiczków tylko chcecie by faceci postrzegali kobietę tym lepiej im ma więcej partnerów a to jest już mówienie facetom jakie kobiety mają się im podobać czyli to czego prawdziwi faceci nie lubią. Wolałbym o stokroć kobietę bez talii niż zbyt doświadczoną. kocham kobiety

Gość gość
Dlatego tyle starych kawalerów po 30,bo przebierają,sami nie wiedza kogo szukaja a potem ok.40tki to są juz tak zdziwaczali ze nawet panna z 5 dzieci by takiego nie chciala bo szkoda nerwów.