Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Musze sie wyzalic samotnosc.

Polecane posty

Gość gość

Nie cały miesiąc temu skończyłam ciężką kuracje hormonalną która trwała ponad pół roku. Zawsze miałam powodzenie u płci przeciwnej. Miałam w czym przebierać z kim rozmawiać i wychodzić. Mężczyźni zapraszali mnie do kina i na spacery ogólnie zawsze ktoś tam się we mnie podkochiwał. Kiedy dowiedziałam się że zmiany na mojej skórze to choroba która wymaga leczenia silnymi hormonami postanowiłam sobie odpuścić na jakiś czas te sprawy. Teraz waże 20 kilogramów więcej niż przed i nie czuje się dobrze w swoim ciele. A faceci nawet na mnie nie patrzą, nikt do mnie nie pisze, nie dzwoni. Nie ma tego kiedy poznaje się z jakimś mężczyzną to mu się podobam. Jestem sama już ponad rok i pomimo że teraz chudnę to mam takie poczucie że nie ma szans. Nie ma szans że komuś się spodobam ważąc 86 kilogramów. Jak już jakiś mężczyzna na mnie spojrzy to uśmiecha się szyderczo pewnie myśli że gruba świnia czy coś takiego. Nie wiem co o tym myśleć, bo w sumie jak schudnę to wiem że to powodzenie wróci ale będę miala takie poczucie że ten sam facet który teraz mną się interesuje te 20 kg wiecej nawet by na mnie nie spojrzał. Nie ważne jaki mam charakter i jaka jestem inteligentna. Mam po prostu dość mężczyzn a jednocześnie chciałabym kogoś mieć, tyle że już nie wierze w to że jakiś mężczyzna nie patrzy na wygląd.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować