Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet, sygnały wysyłane oczami

Polecane posty

Gość gość

Idziecie i nagle wasze spojrzenie spotyka sie ze spojrzeniem faceta, którego znacie i wam się podoba, co robicie? spuszczacie wzrok czy może wpatrujecie sie w niego?

Gość gość
oj to zalezy od wielu czynników i sytuacjai !! czy znamy go czy nie znamy, jesli nie znam,y tpo miło sie uśmiecham i zaczynam dialog ,rozmowe jesli znam a to człowiek niedobry , okropny charakter to moze zerknę ,lecz czuje obojętnosć i nie bardzo chce patrzeć na prostaka. jesli znam i sa dobre relacje to mozna sie popatrzeć co tam .

Gość gość
gość dziś powiedzmy, ze sie barzdo dobrze znacie, podoba ci sie ale nie masz odwagi zeby mu o tym powiedzieć

Gość gość
Wpatruję się w niego ale pierwsa spuszczam wzrok.Poddaję się.

Gość gość
znać sie mozemy, j w.ale znac sie a znać" to róznica :D nie jesteśmy na stopie kolezenskiej to mi to obojętne ,a jesli facet powalajacy " z nóg , cudownie przystojny bez mankamentów to nic tylko brac :P

Gość gość
Ja zawsze spuszczam wzrok, ale tylko wtedy kiedy facet mi się strasznie podoba. Jestem bardzo nieśmiała dlatego tak reaguję, boje się, że jeszcze się domyśli, ze się w nim podkochuję ;)

Gość gość
znacząco pukam się palcem po nosie. następnie oblizuję wargi.

Gość gość
mozna zspuszczc wzrok ale nie znacyz to wcale ze sie wstydzimy !Spuszczac mozna wówczas wtedy kiedy nie bardzo chcemy pattrzeć w te oczy .Nie zerkam .bo nie musze :))

Gość gość
ale dlaczego nie chcemy patrzeć w te oczy? ;)

Gość gość
patrze w moje odbicie w jego oczaach to wystrczy

Gość gość
Ja chcę.

Gość gość
mam tak dość często, facet z którym się kiedyś spotykałam, zawsze mam ochotę podejść do niego, porozmawiać, itd. ale zawsze konczy się to tym, że odwracam głowe i ide dalej

Gość gość
patrzenie sobie w oczy to nic złego, chyba że trzeba spojrzeć osobie, która....

Gość gość
Która co?

Gość gość
....która nas zraniła

Gość gość
Zraniła osoba ktora wybrała inną za żonę:-(.

Gość gość
..ale mimo to nadal czuje się ogromną potrzebę spojrzenia w oczy takiej osobie.

Gość tessssi
i żyła tą miłością póki ta żona po kilku latach zaszła w ciążę i o....taka sytłacja jak ktoś mi się bardzo podoba, to wstydzę się zarówno rozmawiać a spojrzenia są jedynie zerknięciami, zazwyczaj zza winkla albo po plecach. dziś on mi się śnił a mnie nawet w tym śnie, język się plątał jak coś chciałam powiedzieć. on mnie paraliżował, wypadałam przy nim jak niepełnosprytna intelektualnie. szczęście, że sny z jego udziałem, to już tylko mgliste opary, nie pamiętam jak wygląda ani jaki ma głos.

Gość gość
08:18 jakbym o sobie czytała z tą różnicą że on mi się już od jakiegoś czasu nie śni

Gość tessssi
ja mam taką fizjonomie umysłu, że śnią mi się fakty zazwyczaj jak jestem do nich już poważnie zdystansowana-jakby w ramach oczyszczenia. kiedy chodziłam do szkoły nie śniło mi się nic z nią związanego, za to teraz po x latach owszem.

Gość gość
ja muszę sie gapić wieczorem w jego zdjęcie zeby mi się przyśnił ;) a co do pytania to wstydzę się utrzymywać z nim dłuższy kontakt wzrokowy, zazwyczaj spuszczam wzrok albo szybko przenosze go w inne miejsce.

ja bym się uśmiechnęła, a jakbym była w odpowiednim nastroju, to może puściłabym mu oczko :)

Gość Michał1981
Dobry temat, też mam problem z koleżanką z pracy. NIe wiem jak ją rozgryźć..

Gość gość
jesli kobiecie bardzo sie podoba mezczyzna, peszy ja, wiec logiczne, ze jej wzrok ucieka, tylko faceci gapia sie jak sroka w gnak badz jak krowa w gowno

Gość Michal1981
Jak mamy jakieś zebrania, które ona prowadzi to patrzy na wszystkich tylko nie na mnie, przyznam, że troche mnie to irytuje bo lubie utrzymywać kontakt wzrokowy z rozmówcą, ale za to na korytarzu często przyłapuję ją jak na mnie zerka