Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja bym się chętnie puszczała z przystojniakami, ale boję się chorób

Polecane posty

Gość gość

ciąże mozna szybko usunąc łykając malutką kapsułeczke z misoprostolem/mifepristonem, chinczycy sprzedają to w proszku za grosze... ale co z chorobami ? hiv, hpv, hcv, rzeżączka, kiła, chlamydia, wszy łonowe :O dlatego zostaje mi bycie cnotką i masturbacja, zabawy z wibratorem, cyber seks na czatach i kamerkach ero, smutne jest to zycie, nie mozna sie bawic bo mozna cos złapac :(

Gość gość
Racja .Z tego powodu ja nawet ze swoim nie sypiam bo mu nie ufam.s

Gość gość
no niestety z drugiej strony to wyglada tak samo, wiec spoko. jakos wytrzymuję...

Gość Czubek w butach
Kurwa j****a

Gość gość
cyberek na kamerkach? hmmm... nikt Cie jeszcze nie nagrał? ;)

Gość gość
Zaczynasz mieć zachowanie zezwierzecenia.Gdy na czasie się nie istabilizujesz potem nie trafisz na prawdziwego faceta i zostaną Ci resztki po innych dziewczynach gogusie z chrobami

Gość gość
hmmm... nikt Cie jeszcze nie nagrał? x nie, bo nie pokazuje twarzy, chodzi mi o pisany cyber seks, jak juz sie pokazuje na kam to cipke czy cycki :P z twarzą rozmawialam z dwoma facetami na skype, ale ich dluzej znalalam, zreszta gdyby ktos mnie nagrał to i tak mnie nie rozpozna na ulicy, nie jestem modelka i nie mam ''oryginalnej'' urody :)

Gość gość
Zaczynasz mieć zachowanie zezwierzecenia.Gdy na czasie się nie istabilizujesz potem nie trafisz na prawdziwego faceta i zostaną Ci resztki po innych dziewczynach gogusie z chrobami x naucz sie czytac ze zrozumieniem !!! nie puszczam sie tylko dlatego ze boje sie chorób :D byłam w zyciu z dwoma chłopakami a moglabym miec codziennie innego tylko co z tego ? nie ma leku na wszystkie choroby, hiva nie chce miec i brac do konca zycia tabletki ktore niszczą wątrobe :O

Gość gość
A ja byłam tylko z jednym!.z mężem..ale co zrobić jak on zdradza?.nie bede z nim spać .Nie ma opcji.s

Gość gość
niestety, jak pisalem, znam problem z drugiej strony. ;) tyle ze ja tylko w pismie (jak dotąd) - z kamerkami jeszcze nie urzedowalem. musialbym zreszta jakąś wykopac spod ziemi ;) x "tak mnie nie rozpozna na ulicy, nie jestem modelka i nie mam ''oryginalnej'' urody" jaka skromna. :P

Gość gość
często Ci sie tak zdarza z tymi kamerkami ? ;)

Gość gość
To zacznij sie bzykac z brzydalami oni nic niedymaja i chorob niemaja:-P

Gość Sanitas prawdziwa
Straszne szmacisko z ciebie.