Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taki apetyt maja islamisci z isis

Polecane posty

Gość gość
haha, juz widze jak Putin pozwoli ciapatym strzelać obok jego kraju i zając ex-radzieckie republiki :D

Gość gość
oo, widze ze tez Izrael zaznaczyli :D Izrael jest pod ochroną USA i NATO, predzej spuszczą bomby atomowe na islamistow niz pozwolą zniszczyc Izrael :D

Gość gość
Myślisz ,że islamiści nie będą mieli swoich atomowek?

Gość gość
Przypomnijcie sobie kto finansował strony w l i ll ws ,

Gość gość
jeśli oni zdobędą broń nuklearną lub chemiczną to po już po świecie takim jakim go znamy, oni będą mieli zero oporów aby tego użyć.

Gość gość
Wizja o. Klimuszki – Widziałem żołnierzy przeprawiających się przez morze na takich małych, okrągłych stateczkach, ale po twarzach widać było, że to nie Europejczycy. Widziałem domy walące się i dzieci włoskie, które płakały. To wyglądało jak atak niewiernych na Europę. Wydaje mi się, że jakaś wielka tragedia spotka Włochy. Część buta włoskiego znajdzie się pod wodą. Wulkan albo trzęsienie ziemi? Widziałem sceny jak po wielkim kataklizmie. To było straszne – mówił przed ponad trzydziestoma laty o swojej wizji, franciszkanin o. Klimuszko. X Czy te okrągłe siateczki to nie te pontony na których próbują dostać się do Europy "uchodźcy" w wieku poborowym?

Gość gość
Myślisz ,że islamiści nie będą mieli swoich atomowek? x na tej mapie są Indie, a ten kraj ma setki głowic o ile mi wiadomo, wg ONZ to najludniejszy kraj na swiecie, przegonili juz Chiny. Arabia Saudyjska nigdy nie bedzie pod wplywami ISIS, Saudyjczycy wspolpracują z Amerykanami m.in w sprawie ropy naftowej, sztucznie obniżają ceny by pogrążyć Putina, pomagali sobie juz wiele razy m.in w czasie konfliktu w zatoce perskiej, na mapie jest Krym a to przeciez wlasnosc Rosji, Słowacja i Austria ? haha, jakiegos cwela niezle fantazja poniosła, na Slowacji nie ma praktycznie muzulmanow

Gość gość
To są plany ,a jak wiadomo np Putina zachód usiłuje zniszczyc ,wszystko dąży do katastrofy po której będą mogli wprowadzić jeden rząd :o tak jak po 2 ws stworzyli ONZ i UE , lecz to im nie wystarcza ,chcą władzy absolutnej kosztem ludzkich istnień. Nikt nie będzie płakał po zabitych w tych konfliktach bo oni już się nawet nie kryją z tym ,że ludzi na ziemi jest za dużo cco jest bzdura

Gość gość
A świat jakoś się nie pali do tego by to dziadostwo rozdupcyc :o

Gość gość
Argen dziś Propaganda i sianie strachu. W 5 lat rozbić tyle krajów? X Zakładając,że jeden/10 emigrantów jest fanatykiem islamskim ,to maja już całkiem liczną armię w Europie,a z dnia na dzień jest ich coraz więcej