Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała klara

mniej doświadczony sexualnie facet od was ...

Polecane posty

Gość mała klara

może to nie ten dział ale chce poważnej dyskusji . facet 35 lat w 3 bardzo krótkich związkach a więc siła rzeczy miał nie wiele kontaktów sexulanych. nie wiem co o tym mysleć, ja jestem po 30 i byłam w 4 długich związkach. miała ktoraś z was taki przypadek, co o tym sadzicie, jak do tych spraw podchodzicie, kiedy macie przed sobą mniej "doświadczonego" faceta ?

Gość gość
jesteś stara idiotką

Gość gość
Ale w czym tu jest problem???

Gość gość
Jesteś niby po 30-tce, byłaś w 4 długich związkach, to chyba powinna wiedzieć że w du/pę można sobie wsadzić doświadczenie przy nowym partnerze, bo każdy człowiek jest inny, każdy lubi co innego i trzeba się uczyć wszystkiego od nowa, czyli trzeba się dopasować do nowego partnera. Ilość wcześniejszych partnerek, ilość wcześniejszych stosunków nie ma żadnego znaczenia, bo ktoś może być po prostu leniwy, może nie lubić eksperymentów, itd... i z taką osobą seks będzie marny.

Gość terlka
sama nie wiem, nie wiem czy nie czulabym sie dziwnie bedąc bardziej doświadczoną ...

Gość Kamilek1242
Nie do końca wiem, o co chodzi w tym wpisie... jeżeli chodzi o moją opinię, każdy człowiek jest inny, tak więc doświadczenie nijak ma się do umiejętności. Ja miałem kilkanaście kobiet i za każdym razem uczyłem się "od nowa". Oczywiście, pewne przyzwyczajenia pomagały, ale nie jakoś wyjątkowo. Jeżeli tak bardzo chcesz zdobyć doświadczenie, zarejestruj się na jakichś portalach z "szybkimi randkami" i już. Możesz wybrać http://ekstaza.pl jakaś tam fotka i inne. Nie wiem, poszukaj :)