Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyszukać nr telefonu do spółki?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, ma ktoś może pomysł jak zadzwonić do sieci komórkowej żeby sprawdzić nr zarejestrowany na spółkę z o.o.? Jakiś nr? albo jak to znaleźć na stronie?

Gość gość
ale o co ci chodzi, tłumacz dokładnie bo to co piszesz nie ma ani składu ani ładu i przede wszystkim o jaką spółke ci chodzi bo w tym kraju jest ich setki tysięcy

Gość gość
chodzi o spółkę z o.o. Nie mają podanych nr telefonu na stronie. Chcę się dowiedzieć w sieciach komórkowych czy na tą spółkę są zarejestrowane telefony. Proste. W Plusie już znalazłam - Biuro Numerów działa na stronie.

Gość gość
aha znalazłaś firmę do której chcesz się dodzwonić ale na stronie nie mają numer podanego i szukasz tego numeru w inny sposób tak? To nie lepiej poszukać tej spółki w google na wielu innych stronach gdzie są dane firm? gdzieś na innej moze jest numer podany a ty jakieś cyrki robisz i do sieci wydzwaniasz

Gość gość
poszukałam - nie ma nrów na innych stronach. Lepiej napisz jakieś konkrety

Gość gość
sama konkretów nie piszesz więc nie wymagaj od nas, podaj nazwe spółki i skąd ona jest to ci pomożemy znaleźć

Gość gość
hahahha jasne :) Konkret to jest pytanie: jaki jest nr do Biura Numerów Orange, Plus i T-Mobile. Dziękuję za odpowiedzi a nie jakieś cyrkowanie :)

Gość gość
no to sie wal, robisz jakąś wielką tajemnice z nazwy jakiejś zasranej spółki jakby nie wiadomo co to było