Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki, sprawdzone sposoby na ogromny stres przedślubny :(

Polecane posty

Gość gość

Do ślubu zostały dwa tygodnie, ja cała w środku chodzę, nie mogę się na niczym skupić, stres jak diabli :( Myślę tylko o tym weselu, boję się że tam zemdleję :( Jakieś sposoby macie na to?

Gość gość
Przed ceremonią walnij setę i będzie git :D

Gość gość
Haha koleżanko mam to samo! Wesele za 3 tygodnie a ja mam ochotę ze stresu to wszystko odwołać. Słabo mi jak o tym myśle.

Gość gość
a mój narzeczony w ogóle się nie przejmuje, a nawet jeśli to nic o tym nie mówi, nic po nim nie widać...dlaczego ja też nie mogę być taka beztroska? Może to dlatego on tak ma, że od niego będzie mało osób i wszystko to odbywa się w małej miejscowości w której on nie mieszka na co dzoen i do której ma daleko, nikt go tam nie zna. Jak myślicie, może to ta anonimowość robi swoje> poza tym od niego przyjdą tylko osoby dobrze mu znane, a ode mnie jakieś ciotki z którymi 3 razy w zyciu rozmawiałam może...rodzice błagali by je zaprosić i uległam... stresuję się liczbą gości i wszystkjim :(

Gość gość
nie hajtajcie się jak macie się zachowywać jak ostatnie kretynki :o co was tak stresuje? co to za jakaś głupia psychoza? chwila formalności w kościele czy tam urzędzie, a potem impreza, cym tu się stresować? rozdygotane histeryczki :o żenada Dojrzały, normalny człowiek cieszy się tym dniem, nie daje się tej wyimaginowanej presji i ma pełen luz. Ja normalnie przed ślubem pracowałam i w ogóle o tym nie myślałam. Wszystko było pozałatwiane, zaproszenia rozesłane, ciuchy gotowe - nic tylko się cieszyć. Zawsze miałam taką rezerwę, że coś się może wydarzyć i np. nie będę miała kwiatów, nie będę miała fryzjerki czy makijażystki ale to nie koniec świata! Nie urwałoby mi tyłka gdybym musiała na szybko skołować jakieś kwiaty w kwiaciarni i nie płakałabym po nocach, że nie miałam tej mojej przestudiowanej zaplanowanej wymarzonej wiązanki no ludzie! ogarnijcie się! Stres to był jak zdawałam państwowy egzamin lekarski, a nie jak brałam ślub.

Gość gość
egzaminy, studia, to swoją drogą...ale cóż, nie każdy ma taki charakter jak ty, że nie przejmuje się jednym z najważniejszych dni w życiu. mnie stresują 'wystapienia' publiczne, a dla mnie wesele to właśnie wystapienie publiczne więc zrozum, że to osobę nieśmiałą naprawdę może stresować ://////

Gość gość
:) będzie dobrze! Jak się bardzo stresujesz to może sobie melisę wypij albo jakiś nervomix weź?? Nie będziesz się aż tak spięta czuć.

Gość gość
Gang bang :)