Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zrezygnować z leczenia u tej osoby? pomóżcie ;(

Polecane posty

Gość gość

Pisałam już podobne rzeczy na tym forum, ale nie spotkało się to ze zbyt dużą odezwą, może tym razem będzie inaczej :( Zauroczyłam się w lekarzu który leczy mnie ze stanów lękowych (psychiatra), ale jestem w związku i kocham swojego faceta, dlatego powiedziałam lekarzowi czy nie lepiej by mi polecił kogoś innego by mnie leczył, a on mi na to, że przegadamy tę sprawę na następnej wizycie i żeby się od niego nie wypisywać i że jakoś to zrobimy by było ok. Ale ja czuję, że się zbłaźniłam :/// Chcę zrezygnować z leczenia u niego bo on mi sie podoba, z drugiej strony boje sie ze jak pojde do innego lekarza to on zniweczy dotychczasowe efekty leczenia albo zapisze mi coś co pogorszy mój stan (wiecie, co kraj to obyczaj, co jesli trafie na dziwnego lekarza co sie mniej zna)

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę, że prawie zawsze w terapii przychodzi okres, kiedy pacjent zauracza się swoim terapeuta? Nie zawsze jest to zauroczenie fizyczne, częściej psychiczne. Znajduje się ktoś kto jest wsparciem, podporą, kieruje Twoim życiem...Ale ten okres też przechodzi... Szczerze nie doradzałabym na razie zmiany terapeuty.

Gość gość
Ok...pomyślę nad tym..