Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość13524

Mam jego dość, powiedzcie, przesadzam ?

Polecane posty

Gość gość13524

Facet non stop oglada sie za innymi, mimo moich próśb, gapi sie bezczelnie na kazda napotkaną doope, wiem, niby kazdy tak ma - ale zeby tak perfidnie ?? Zaraz ktos napisze, ze mam kompleksy - otoż nie. Nigdy predzej z czymś takim sie nie spotkałam, widocznie poprzedni sie dobrze maskowali, spojrzeć mozna, ale jak idzie ze mną i widze ten wzrok zawieszony na doopsku innej to szlag mnie trafia. Doszło do tego, ze nie mam ochoty nigdzie z nim wychodzić, bo tracę chęć na wszystko, bo zamiast On zająć sie mną, ogląda inne d**y. Komentuje jak jakis burak, ta brzydka, ta fuj, ta dobra .. jest mi przykro naprawdę, sądzę, że kazdego by to zabolało, tylko nie kazdy sie umie przyznać. Nie jestesmy dziecmi, On ma 30 lat, ja 24. Czy ja przesadzam ? Nie chce go zostawiać, ale On widzi, ze mnie to rani, rozmawialismy, a nic sie nie zmienia, nie wierzę, że MA TAKI odr***** nie idzie tego powstrzymać, bo to brednie, moj były nigdy tego nie robił, albo jak wspomniałam, moze robił - ale nie bezczelnie. Czy ktos wie, co powinnam zrobic ? Wszystko inne jest naprawdę ok.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować