Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąz mnie zostawił dla młodszej

Polecane posty

Gość gość
mnie też zostawił i lepiej mi bez niego :) będzie dobrze!

Gość gość
W takim wypadku, jeśli mieliście współdzielność majątkową, to najlepiej będzie wynająć adwokata z kancelarii http://www.adwokat-jaworzno.com.pl/ którzy specjalizują się w sprawach rozwodowych i postarać się o swoje.

Gość gość
Good for you. Be happy

Gość gość
40 latka z 28 latkiem??? stara i glupia, nie wiem po co w ogole zadalas sie z tak mlodym chlopakiem. Ale dziwne że się z tobą ożenił.... ja bylam z 5 lat mlodszym i się żenic nie cchial, bo bylam dla niego za stara :)

Gość gość
Szkoda mi ciebie, wiem jak to jes. Chciałbym mieć taką kobiete.

Gość gość
Izo, proponuję , zebys napisala do mojej wrózki Sofii. Jest bardzo dobra. Ona Ci napisze czy warto walczyc o niego, czy Wasze drogi jeszcze sie zejdą, co on mysli, czuje itd. Podaje Ci namiar na nia ; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
to kij mu w oko.

Gość gość
Mój mężczyzna zostawił mnie 27 lutego po 12 latach bycia ze sobą. Nie umiałam sobie z tym poradzić. Wiedziałam że jedyną szansą dla mnie jest Go odzyskać. I tak też uczyniłam. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – wrócił do mnie i jest jak dawniej, a nawet lepiej.

Gość gość
Wiesz co moze to glupie ale ja bym sie stoba spotkala na jaja I mu roshustala gula ze my ze soba ;) jak chhhcesz to do uslug ;) ja jestem mezatka I tez mam ok 40 wiec jak chcesz go zrobic w konia to pisz ;)