Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolałabyś faceta, który...

Polecane posty

Gość gość

zarabia 1500 zł netto i ma penisa 18 cm czy faceta co zarabia 3500 zł netto i ma penisa 12 cm szczerze

Gość gość
Wolałabym faceta, który mnie kocha i jest szczery w stosunku do mnie.

Gość gość
"Wolałabym faceta, który mnie kocha i jest szczery w stosunku do mnie." Popieram. Ale jeśli ten sam dobry facet mógłby mieć taką opcję lub taką, to wolę drugą - przynajmniej można coś w życiu zobaczyć, zdrowiej się odżywiać, rozwijać się jakoś, a za seksem i tak nie przepadam, przy dużym rozmiarze wszystko by mnie bolało, po co to komu?

Gość gość
ha,ha,ha, miałam takiego kiedys niedorajdę życiową- duzy penis, ale leniwy w seksie, o pracy nie wspomnę. Ciągnie taki z ciebie jak z dojnej krowy nie dając nic w zamian-katastrofa !!!!

Gość gość
"Wolałabym faceta, który mnie kocha i jest szczery w stosunku do mnie. " G****o wiesz co byś wolała bo nikt nie zna swojego ideału możesz tylko poobserwować po przednich związkach jaki faceci cię kręcą, jeśli wszystkie twoje związki były z facetami pijakami kłamcami ćpunami - to już wiesz jakiegoś byś podświadomie wolała ;)

Gość gość
Też sie zastanawiam po co ludzie gdybają kogo to oni by chcieli a potem i tak zakochują się w kimś zupełnie innym :P

Gość prawik26
pracę można zmienic a penis no cóż napisał posiadacz 11centymetrowego może są panie którym to nie przeszkadza