Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwka

Dziwna wróżba o seksie.

Polecane posty

Gość Elwka

Dwa tygodnie temu byłam u wróżki i jestem w szoku po tym co usłyszałam. Zakocham się w kobiecie, która jest moją najlepszą przyjaciółką. Dla mnie to jakieś chore, bo mam męża i synka w wieku przedszkolnym i nigdy mnie nie ciągnęło w stronę bab. Poza tym ja nie mam jakichś szczególnie bliskich przyjaciółek. A te co mam trudno nawet nazwać koleżankami. To po prostu znajome z pracy czy sąsiadki. Jedyną osobą z którą jestem w cieplejszych relacjach to kobieta w tych samych godzinach co ja odbiera swojego malca z przedszkola. Zaczęłam się zastanawiać czy to nie w niej mam się zakochać. Wiem, że to jakiś absurd ale od tamtego momentu myślę o tym bez przerwy. A już apogeum myślowe następuje, gdy znów mam jechać do przedszkola i wiem, że znów ją spotkam. Przyjrzałam się jej dokładnie i stwierdziłam, że jest całkiem ładna. A potem wystraszyłam się tej myśli. Jak to ładna? Czy to początek zakochiwania się w niej? Przypomnę, że nie mam nikogo bliższego o kim mogłabym powiedzieć przyjaciółka. Ona jest taką moją jedyną przyjaciółką i boję się, że naprawdę jak tak będę o tym w kółko myślała to naprawdę się zakocham. Powinnam jakiś czas nie puszczać syna do przedszkola by się nie spotykać z nią i nie narażać na zakochanie? Nie chcę być lesbijką

moja rada. nie idz nigdy wiecej do wrozki. jak widac nalezysz do osob, ktore nie powinny wysluchiwac opowiesci o swoich dalszych losach. lepiej skup sie na wlasnym dziecku, a nie na matce jego kolegi. co ma byc to bedzie.

Gość gość
i to właśnie jest magia wróżek, że osoby szukają na siłę tego, co im "cyganka" przepowiedziała, daj sobie spokój z ta wróżbą, bo zamiast zakochania popadniesz w paranoje, która uznasz za miłość:P już widać pierwsze objawy, znalazłaś ofiarę i do tego stwierdziłaś, że jest ładna.

Gość Elwka
Jak zakochanie to i seks oczywiście. Pierwsze początku już są bo masturbowałam się myśląc o niej. Nigdy wcześniej nie miałam takich fantazji. Owszem, zdarzało mi się marzyć o seksie grupowym ale to co innego. Tu byłam tylko ja i ona. Ja się naprawdę tego boję. Żałuję, że poszłam do tej wróżki bo tak głowę miałabym spokojną. Przed wizytą u wróżki nawet bym nie pomyślałam o seksie z babą, a teraz robiłam to już w myślach. Dziwne uczucie. Po wszystkim czułam się jeszcze bardziej dziwnie. Naprawdę boję się, że to kiedyś zajdzie za daleko.

no no.. bardzo dobrze. po wizycie u wrozki, masturbacja nakrecona myslami o matce przedszkolaka. lepiej nie mozna :) a maz w tym czasie pracuje? czy rowniez sie masturbuje z mysla o matce przedszkolaka? moze sie zespolicie w mysleniu i nawzajem pomasturbujecie. po co kazde ma myslec osobno. to znaczy chcialam powiedziec masturbowac. we dwoje razniej :P a moze matka przedszkolaka okaze sie zbedna mysla?

Gość gość psych
Cytat z portalu poświęconego psychologii: "Według Zimbardo, samospełniające się proroctwo (lub samospełniająca się przepowiednia) oznacza, że oczekiwania dotyczące jakiegoś zdarzenia czy osoby mogą zmieniać nasze zachowanie w taki sposób, że uzyskujemy to, czego oczekiwaliśmy. Mówiąc prościej, oznacza to, że przewidywania i przekonania mogą prowadzić do takich zachowań i działań, które powodują spełnienie tych przewidywań.". Nasłuchałąś się kobieto bzdur i teraz podświadomie dążych do ich zrealizowania. Jak mogłaś robić sobie palcówkę i myśląc o drugiej kobiecie gdy nie jesteś lesbijką? Doszłaś chociaż?

Gość gość
mysle ze to znacznie szerszy mechanizm, ktory po ostatecznym wyjasnieniu da nam odpowiedz na wiele pytan typu "dlaczego ciagle glosujemy na tych samych politykow" " jak mocno da sie wdrukowac'sterowac umysłami" "co to jest charyzma" itp. jak widac odpowiednio podana sugestia moze nawet wywolac masturbację kobiety pod inną kobietę. ;) no własnie, doszlas chociaz? :P