Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jeść aby mieć lepszą koncentrację?

Polecane posty

Gość gość

mam ciągłe problemy z koncentracją, ciężko mi przychodzi nauka i zapamiętywanie a jestem młodą osobą i nie wiem co robić? Pomocy!

Gość gość
Koniecznie zacznij jeść nasiona chia! Są bogate w kwasy onemega3 oraz inne cenne składniki niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ukłądu nerwowego. Zobaczysz różnicę po kilku dniach. Ja dodaje je do jogurtu, zupy czy sałatek, polecam http://hh-life.pl/produkt/nasiona-chia-ekogram-250g/

Gość gość
magnez zen szen i orzechy

Gość gość
No żen szeń to na pewno ale w ciągu dnia ponieważ mój tato brał na noc i nie mógł przez to spać. Na pewno orzechy i oleje z orzechami stosować bo to najlepsze co może być. A z kwestii codziennych to polecam korzystania z kursów szybkiego czytania(http://neurostyk.pl/) albo kursów zapamiętywania co dodatkowo wspomoże koncentrację.

Gość gość
A próbował ktoś Revitalum Mind? ZAstanawiam się nad kupnem tego preparatu i jestem ciekaw opinii.

Gość gość
Dolaczam sie do pytania.

Gość Patrycja W
Ja miałam problemy z koncentracją przez kilka miesięcy i to jeszcze na 2 roku studiów, przed mega ciężką sesją. Piłam dużo kawy i okazało się, ze mam niedobór magnezu. Zaczęłam suplementować chela-mag b6 i po kilku tygodniach wszystko wróciło do normy :))

Gość Aś87
Ja też zdecydowanie polecam łykać magnez. Trafiłam na reklamę chela-mag b6, o którym napisała Patrycja w internecie, po tym jak zaczęły mnie łapać potworne skurcze łydek. Jak zaczęłam brać, to nie tylko skurcze odpuściły, ale zdecydowane zmiany zauważyłam w swoim funkcjonowaniu, m.in zdecydowanie łatwiej mi się koncentrować :)

Gość apis1
Polecam Brahmi - Bacopa monnieri, ziele to jest podstawowym składnikiem Revitalum mind, a kosztuje dziesięciokrotnie mniej. Odbuduje pamięć bez uszczuplania kieszeni. :)

Gość gość
Ja ostatnio zamowilem z internetu to revitalum bo widzialem reklame w internecie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam

Gość gość
Ja polecam olej kokosowy (oczywiście extra virgin) - zawiera unikalne połączenie kwasów tłuszczowych dzięki którym ma dużą wartość odżywcza i właściwości lecznicze - zbawiennie wpływa także na nasz układ nerwowy. Polecam Swojska Piwniczkę, tam maja najkorzystniejszą cenę za prawie litr oleju kokosowego!

Gość gość
Szukałam tego revitalum w aptece ale nie mieli. Gdzie można to zamówić i aby nie trafić na podróbkę jakąś?

Gość gość
Nie wiem czy jest to w aptekach ale można normalnie w internecie to kpić.

Gość gość
Chyba ktoś gdzieś pisał że może apteki to wprowadzą.

Gość gość
Na pamięć i koncentrację oprócz spożywania orzechów polecam pić sok z owocu granatu, buraka i winogron. Mi taki sok pomaga więc polecam. Więcej o sokach i ich działaniu można przeczytać na terapiasokami.pl.