Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mając 158cm wzrostu z jaką wagą byłabym za chuda, a z jaką za gruba?

Polecane posty

Gość gość
Posłuchajcie głupie pi/zdy. Mam gdzieś z czym się zgadzacie a z czym nie. Swoje pisanie zaczynacie od krytyki wcześniejszego tekstu i jego autora a później temu samemu skrytykowanemu autorowi mówicie że jest trollem bo..? Bo nie dał za wygraną i nie przyznał wam racji? Odpowiadajcie autorce a nie mnie bo dla mnie jesteście głupimi nieprzyjemnymi dla oka spasionymi piz/dami.

Gość gość
ważysz za dużo o jakieś 2 kg autorko

Gość gość
ważysz za dużo o jakieś 2 kg autorko

Gość gość
szczerze mówiąc to kocham jedzenie, uwielbiam próbować nowych smaków, jeść przeróżne potrawy :) i jadłam tak do 15r.ż potem zaczęłam ograniczać te pyszności ze strachu że będę gruba i nie schudnę :(

Gość gość
najlepsza dla kogo? dla ciebie? dla oka innych? z wlasnego doswiadczenia napisze wazac 45kg bylam wieszakiem wazac 54kg nieraz slyszalam "seks bomba" wszytsko zalezy od budowy ciala kazda kobieta jest inna teraz waze 58kg i podobam sie sobie a jesli komus cos nie pasuje to :) mam mlodsza siostre ona jest nizsza, drobniejsza mimo, ze wazy 54kg wyglada dziewczeco, ponetnie sama wybierz wage lub pytaj na kafe a tu spotkasz tyle przyjaciolek co wrogow :)

Gość gość
W okolicach 50kg jest okej. Zależy też od muskulatury i ogólnej budowy ciała :)

Mam 163 i waże 50, tak że dla mnie to jest w miarę normalne. I tak mam kompleks wzrostu :(