Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

praca w pro domo pozyczki

Polecane posty

Gość gość

Witam! Szukam opinii na temat pracy w Pro Domo Pożyczki z obsługą w domu klienta. Czy ktoś tam pracował?

Gość lussssia
Witam Pracowalam w Pro Domo jako kierownik. Z perspektywy czasu zaluje, ze odeszlam... ale... Doradcy klienta jezeli sa madrzy to zarobia. Mialam Przedstawicielke, ktorej wozilam tygodniowke ok 700zl na reke. Oczywiscie pod koniec miesiaca zabierala z reguly premie dodatkowo. A atmosfera... Wszystko zalezy od kierownika.

Gość gość
Omijaj z daleka... Chyba że chcesz do psychiatry trafić. TAM PRACUJA DEBILE. Mądrzy długo nie siedzą w tym syfie

Gość gość
Zapomniałem dopisać o jednej z centralnej Polski dokładnie daje ludziom pożyczki przykładowo 1000zł wypłaca z tego 100 czyli roluje poprzednie i zachwyca się dobrym wynikiem. Robi szefostwo w balona a oni płacą jej premie. Nalicza opłaty i bierze je do kieszeni. Długo byo niej pisać

Gość gość a nie 2 metrowy burak
Stanowczo odradzam pracę i jakiekolwiek kontakty. Firmą kręci trójca o niewadomych powiązaniach, choć w wpisie widnieje tylko prezes zarządu. Chamstwo, buta i arogancja. Zatrudnić doradcę jako kierownik graniczy z cudem. Na hasło pro dumo ulatniają się jak kamfora.

Gość gość
identycznie jak w profi cretid?

Gość gość
Pracowałam jako doradca.Kierownik w dniu przyjecia wiedział że to tylko dodatkowa praca.Naciskal na zbiorki codziennie ale klienci przede wszystkim umawiali się na piątek i sobotę. Nie polecam

Gość gość
Nie polecam.pracowałam jako doradca,żałuje że miałam jaki kolwiek kontakt z tą firm\,chamstwo,wulgaryzm i zastraszanie .klientów ostrzegam ,nie brać tam żadnych pożyczek!

Gość klientka

chamstwo, zastraszanie , nachodzenie w domu. jeden dzień spóźnienia i wojna jak o miliony . 

nie polecam. 

Dołącz do zespołu i zdobywaj doświadczenie w firmie z ponad 20-letnim stażem. Lubisz współpracę z ludźmi i chcesz podnosić swoje kwalifikacje? Zostań Doradca Klienta w firmie pożyczkowej. Wynagrodzenie nawet do 5000 zł. Praca na terenie Świecie, Chełmno, Laskowice Pomorskie. Osoby zainteresowane ofertą zachęcam do kontaktu ( mile widziane osoby z branży): 515-065-372 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się