Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w pro domo pozyczki

Polecane posty

Gość gość

Witam! Szukam opinii na temat pracy w Pro Domo Pożyczki z obsługą w domu klienta. Czy ktoś tam pracował?

Gość lussssia
Witam Pracowalam w Pro Domo jako kierownik. Z perspektywy czasu zaluje, ze odeszlam... ale... Doradcy klienta jezeli sa madrzy to zarobia. Mialam Przedstawicielke, ktorej wozilam tygodniowke ok 700zl na reke. Oczywiscie pod koniec miesiaca zabierala z reguly premie dodatkowo. A atmosfera... Wszystko zalezy od kierownika.

Gość gość
Omijaj z daleka... Chyba że chcesz do psychiatry trafić. TAM PRACUJA DEBILE. Mądrzy długo nie siedzą w tym syfie

Gość gość
Zapomniałem dopisać o jednej z centralnej Polski dokładnie daje ludziom pożyczki przykładowo 1000zł wypłaca z tego 100 czyli roluje poprzednie i zachwyca się dobrym wynikiem. Robi szefostwo w balona a oni płacą jej premie. Nalicza opłaty i bierze je do kieszeni. Długo byo niej pisać

Gość gość a nie 2 metrowy burak
Stanowczo odradzam pracę i jakiekolwiek kontakty. Firmą kręci trójca o niewadomych powiązaniach, choć w wpisie widnieje tylko prezes zarządu. Chamstwo, buta i arogancja. Zatrudnić doradcę jako kierownik graniczy z cudem. Na hasło pro dumo ulatniają się jak kamfora.

Gość gość
identycznie jak w profi cretid?

Gość gość
Pracowałam jako doradca.Kierownik w dniu przyjecia wiedział że to tylko dodatkowa praca.Naciskal na zbiorki codziennie ale klienci przede wszystkim umawiali się na piątek i sobotę. Nie polecam

Gość gość
Nie polecam.pracowałam jako doradca,żałuje że miałam jaki kolwiek kontakt z tą firm\,chamstwo,wulgaryzm i zastraszanie .klientów ostrzegam ,nie brać tam żadnych pożyczek!

Gość klientka

chamstwo, zastraszanie , nachodzenie w domu. jeden dzień spóźnienia i wojna jak o miliony . 

nie polecam. 

Dołącz do zespołu i zdobywaj doświadczenie w firmie z ponad 20-letnim stażem. Lubisz współpracę z ludźmi i chcesz podnosić swoje kwalifikacje? Zostań Doradca Klienta w firmie pożyczkowej. Wynagrodzenie nawet do 5000 zł. Praca na terenie Świecie, Chełmno, Laskowice Pomorskie. Osoby zainteresowane ofertą zachęcam do kontaktu ( mile widziane osoby z branży): 515-065-372