Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziecinna i ludzie wydaja mi sie zbyt pokrzywdzeni i doswiadczeni

Polecane posty

Gość gość

Mam wrazenie, ze jestem jeszcze naiwna i niedojrzala :/ mam 22 lata, nie mialam nigdy chlopaka, jestem dziewica, dziecinna, ogladam jeszcze bajki itp... A od znajomych wysluchuje ciagle jakies traumatyczne historie i ze zycie w Polsce jest takie zle, wszyscy po paru zwiazkach, zlamane serca... Nie mam takich doswiadczen, czuje sie dziwna

Gość gość
a olej ludzi, ja też w tym wieku byłam dziewicą, lubiłam oglądnąć sobie czasami bajkę, zresztą, z siostrzenicą rok temu (miałam 29 lat) namiętnie sailor moon oglądałam. teraz sama staram się żyć w takiej "nieuświadomionej bańce", bo jak słyszę ciągle w wiadomościach o ukrainie, putinie, dżihadystach i nielegalnych emigrantach, to mi skóra cierpnie, jak pomyślę, że nie daj boże kolejna wojna nas czeka. nie każdy musi być przebojowy, nie każdy musi być oblatany po imprezach i chłopach jak pies po śmietnikach (potem mi się była już koleżanka wypłakiwała w mankiet, że temu dała za sztuczne rzęsy, tamtemu za wstęp do klubu, a potem robiła testy na hiv, bo się bała - dziewczyna z normalnego domu, która moim zdaniem się stoczyła). ja też jestem idealistką, wolę przeczytać romans niż kryminał :) uszy do góry :)