Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joaśka2222222

Jak mu to zaproponować??????

Polecane posty

Gość Joaśka2222222

Poznałam jakis czas tamu Bartka, przez internet.. chyba ja jemu też się podobam i on wspominał coś o spotkaniu.. i na tym się skończyło. Jak mu zaproponować w DELIKATNY sposob zeby przyjechal do mnie? Nie znamy sie dlugo wiec nie napisze prosto z mostu "przyjedz do mnie" Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje :(

Gość gość
mój mąż po dwóch miesiacach pisania smsów , przyjechał sam.. nawet nie pytał i to czy będę, zupełnie w ciemno.. I 11lat się odczepić nie chce

Gość gość
A dziękuję ale moje pytanie inaczej brzmiało :) nie chcę czekać dwa miesiące

Gość gość
A niby dlaczego nie możesz napisać bezpośrednio żeby przyjechał?

Gość gość
,,pindrzę się przed lustrem od chwili w której o spotkaniu napisałeś i teraz nie wiem czy mam się z powrotem przebierać czy już z domu wychodzić''

Gość Joaśka22222222222
Nie wiem jak to napisac.. nie chce tak po prostu "przyjedz do mnie" bo my jeszcze sie nawet na zywo nie widzielismy

Gość gość
ile go znasz , przez tego neta i po ile macie lat?

Gość gość
"Nie wiem jak to napisac.. nie chce tak po prostu "przyjedz do mnie" bo my jeszcze sie nawet na zywo nie widzielismy" Ile ty masz lat?

Gość gość
jakie to dziwne no nie poznaliście się przez internet i jeszcze się nie widzieliście i nie chcesz się z nim zobaczyć bo jeszcze... oh my god! się z nim nie widziałaś.... hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha lol :D

Gość TixTom
To wyjdzie w trakcie pisania, czy rozmawiania przez telefon, tylko zrób to w odpowiednim momencie np jakieś żarty i zobaczysz jak wtedy zareaguje.

Gość Joasia222
Jakiś miesiac.. ja mam 21 on 26

Gość Joaśka22222222222
własnie chce sie z nim zobaczyc tylko nie wiem jak zaproponowac spotkanie! czytaj ze zrozumieniem...

Gość gość
ja mam fajnego kolegę z nata już jakieś 5lat :] i ani myslimy się spotkać w realu, za dobrze nam się pisze wirtualnie, by to psuć ..

Gość gość
masz 21 lat a taka dziecinna jesteś? Poznałaś gościa na necie (TO QRWA NORMALNE ŻE SIĘ ZN IM NIE WIDZIAŁAŚ JESZCZE) i jedyny sposób żeby się spotkać to się umówić na spotkanie łapiesz to?!

Gość gość
No to mu qrwa napisz, że chcesz się z nim spotkać ja prdl...

Gość Joaśka22222222222
ja pier**ole..... TAK WIEM, ŻE TO JEDYNE WYJŚCIE!!!! I chce się z nim spotkać! Rozumiesz?! Tylko nie wiem jak to spotkanie zaproponować?! WTF?

Gość gość
WTF?! masz racje WTF?! is wrong with you girl?! Przecież pisze, że zaproponuj mu zwykłe psotkania, że chciałą byś się z nim zobaczyć na kawie srawie czy chuj wie czym jeszcze boże czy to takie trudne?!