Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mama z klopotami

Wyprowadzka z dzieckiem bez zgody ojca

Polecane posty

Gość mama z klopotami

Potrzebuje pomocy. Mam następujący problem- po ślubie jesteśmy 6 lat, mamy 4,5 roczne dziecko, nie układa nam się w małżeństwie wybitnie, mąż jest chorobliwie zazdrosny, w mojej ocenie niezrównoważony psychicznie (był nawet raz u psychiatry ale jedna wizyta to nie wiele pomoże) kilka razy w tygodniu straszy ze się zabije, budzi dziecko choćby w środku nocy żeby powiedzieć mu ze się zegna i ze mały nie będzie miał już tatusia bo tatuś wychodzi i już nigdy nie wróci...i faktycznie bierze smycz i wychodzi albo wiesza mi się w domu na klamce:( ubzdurał sobie ze jeden z moich klientów (pracuje w sklepie) jest moim kochankiem i chłopakowi tez odgraża się, ostatnio próbował celowo spowodować samochodem wypadek z nim :/ życia z takim wariatem mam dość, chciałam zabrać dziecko i sie wyprowadzić, złożyć pozew o rozwód i przyznanie opieki, ale on sie nie zgadza na wyprowadzkę, powiedział ze jak odejdę to będzie mi przysyłał policje i opiekę do domu i do pracy. Przyszedł do mojej szefowej i groził ze jak mnie nie zwolni to będzie miała bardzo poważne kłopoty (a pracuje oczywiście na czarno). Dziewczyny doradźcie jak to zrobić żeby jak najszybciej wynieść sie od psychopaty i nie narobić sobie tym przy okazji kłopotów....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować