Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calyypso

Co to za troll ciagle pisze takie wyzwiska?

Polecane posty

Gość gość
Mierne polczyny bez honoru, jak najdalej od gowna

Gość gość
Matko i to jest przedstawicielstwo nas Polakow! Serio? Jak wy sie ludzie wyrazacie, jak najgorsze zule i mendy zyciowe. Nie macie w zasobie slow nic oprocz przeklenstw i wyzwisk? Nie umiecie dyskutowac bez uzycia przerwynikow typu d****** k****, pierdo... i takie tam? Ciekawe czego wasze dzieci sie od was naucza, nienawisci i calego steku przeklenstw? Wstyd!

Gość gość
A ty co? Jak ktos ciebie wyzywa to milczysz?

Gość gość
Z emigracyjnymi śmieciami nie mozna normalnie rozmawiać, z nimi trzeba konkretnie tak jak ze śmieciami.

Gość gość
Ty Brytyjczyku od siedmiu boleści, żebyś sie nie zesrał z tego szczescia. Brytyjskie obywatelstwo hahahahahaha wielkie mi halo. Nawet Timory i Albany robią sobie ten śmieszny papier, to żaden wyczyn.

Gość gość
Ty za to nic nie znaczysz w Jukeju smieciu. Nawet nie wiesz co to za kraj, a paszport brytyjski jest tak samo łatwo zrobić jak zmywać gary. Nawet języka nie trzeba dobrze znać. Mam paru kumpli co maja ten śmieszny świstek, a mówią na poziomie Kali jeść, kali kupa.

Gość gość
Nic ci nie da obywatelstwo. Takie nedzne smieci poznaje sie po mordzie, zawsze bedziesz tam gownem ktore pluje na wlasny kraj , wlasna rodzine, wlasna matke. I predzej czy pozniej bekniesz za to. Wspomnisz moje slowa przegrancu. X Obywatelstwo innego kraju jest wazne tylko dla ludzi ktorzy szanuja ten gdzie sie urodzili. Ty nie szanujesz. Jestes nedznym zerem.

Gość gość
haha wuefista mistrz

Gość gość
Wuefista bingol jsszcze wtedy byl w UK, zachwala pod niebiosa buehebrhe ale nozka sie powinela i wrocil? :D to co mowilem cwele, karma powraca :D

Gość gość
Wykechalem z własnej nieprzymuszonej woli, ty emigracyjny smieciu. Żal ci sople ściska, ze byłem tam wyżej ciulu emigracyjny. Wasze kariery widać w poście gdzie chwalicie sie ile to zarabiacie w Jukeju. Zreszta jakimi jesteście ludźmi, to wystarczy YouTube pooglądać. buehahahahahahahahaha nieudolne przegrywy.

Gość gość
Cala noc sobotnia spedzil na edytowaniu postow blehheheh co za nieudolna cio/ta :D tak tak chlopczyku utwierdzaj sie ze z wlasnej woli wyjechales, po tylu miesiacach powtarzania klamstwa juz pewnie sam w nie uwierzyles

Gość gość
Boli cie smieciu mój sukces. Nigdy nie będziesz team leaderem w uka i zarabiał ponad 2 tys funciaków. Zawsze będziesz szorował kible smieciu.

Gość gość
Robie w jednej z najwiekszych agencji pracy smieciu, siedze sobie glownie przy kompie smieciu i ukladam smieciu listy pracowanikow bueheheh smieciu znajomosci mam takie smieciu po kilku latach tu smieciu ze raczej smieciu mam zapewniona pracke smieciu do konca moich dni smieciu fajnie polaczki smieciu sie prosza o pracke smieciu :D zarabiam 3100f miesiecznie smieciu i zbliza sie kolejny smieciu awans, moj 4ty smieciu buehehe zryj kal smieciu. Wiem nie wierzysz smieciu a ty wiedz smieciu ze mam to smieciu gdzies smieciu :D

Gość gość
ta 3000f buahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba na dwa miesiace :d

Gość gość
Sram ci do ryja bingolska swinio :D pozniej dam fotke payslipa :D

Gość gość
:D

Gość gość
up up

Gość gość
Polacy za granicą-nieważne gdzie,czy UK czy Belgia,czy Holandia,czy Niemcy-WSZĘDZIE są postrzegani jako najgorsze tałatajstwo,uważa się ich za gorszych od Hindusów,Pakistańczyków,Arabów,Turków Polak dla wielu obcokrajowców to synonim nienawiści,zawiści,próżności,rasisty,antysemity,pieniacza z mnóstwem kompleksów,nikt tak cię nie wysteruje jak Polak-oszuka,okradnie,zwyzywa:-( i taka jest smutna prawda

Gość gość
Ciekawe skąd ty takie rewelacje masz .ją nie mieszkam wcwyzej wymienionych krajach . tam gdzie mieszkam Polacy uważani są za kulturalnych i pracowitych ludzi .