Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calyypso

Co to za troll ciagle pisze takie wyzwiska?

Polecane posty

Gość gość
Palancie, w Chorwacji nie na piaszczystych lplaz! W Polsce to niestety nie wszędzie jest ładnie.są miejsca super ale chyba kasę trzeba mieć z zachodu.

Gość gość
heheh gdybys trolu zobaczyl moje konto to by oczko zbielalo, po kilku latach w UK, i nawet mimo tego jestem ustawiony tutaj raczej do konca zycia dzieki znajomosciom w pracy i ogolnie wiec to co myslisz bardzo mnie interesuje :D papa nieudaczniku pier=dolenie bzdur o kims kogo nie znacie to macie we krwi nedzne polaczki, tak samo jak obgadywanie

Gość gość
heheh gdybys trolu zobaczyl moje konto to by oczko zbielalo, po kilku latach w UK, i nawet mimo tego jestem ustawiony tutaj raczej do konca zycia dzieki znajomosciom w pracy i ogolnie xxx poczytaj sama siebie biedna dziadówo :) współczuję twojemu jeleniowi musi się nazapierdalać na takie byle co jak ty co siedzi całymi dniami w domu albo pobiera zasiłki :) konto.... bosze jakaś ty płytka :) dlatego tak wyzywasz wszystkich kooorwujesz na Polskę :) tak też przypuszczałem bo w końcu to domena ludzi tępych moralnie zepsutych nie posiadających żadnych zasad ani kultury :) nie omyliłem się ...rozmawiam z najgorszym gatunkiem człowieka... podludziem znajomości i ogólnie .... :D ja pierdziele człeku ty się słyszysz czytasz ? sam potwierdzasz jakie z ciebie zero wstyd żenada wstyd żenada niedołężna mendo :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Pocieszaj sie fałszywie, że Polska taka najpiękniejsza usmiech.gif fakty są niestety inne xxx nie muszę miernoto usmiech.gif widzę mój kraj na co dzień , jeżdżę na urlopy po świecie i zawsze najchętniej wracam do Polski bo jest naprawdę piękna ! xxxxxxxxxxxxxxxxx gdzie ty ye bany kłamczuchu jeździsz??? na urlopy po świecie??? a wczoraj kłamliwa mendo pisałeś że we trzech na pokoju przez ostanie pięć lat siedziałeś i za 500 funtów żyłeś bo resztę do Polski na jakąś zafajdaną kawalerkę wysyłałeś zamknij już ten kłamliwy ryj i weź się za jakąś robotę śmierdzący nierobie bo siedzisz na tym forum dzień i noc ty pieprzony pasożycie!!!

Gość gość
tak znajomosci ty nedzna szmato, mam tu dobrych znajomych i zawsze sobie pomagamy jak np ktos straci prace. sam zes mnie trolu sporowokowal i dlatego wspomnialEM o koncie. i kazdy funt zostal zarobiony przeze mnie i nigdy nie wzialem pensa zasilkow szmato, wierz lub nie, je=be to. ja tepaku kocham Polske ale doskonale zdaje sobie sprawe z wad tego kraju, nie wychwalam go pod niebiosa. ostatnio bylem w Polsce i w moim miescie na spacerze, moje osiedle sie troche zmienilo, ocieplili bloki itd i jest ok na osiedlu ale wychodzisz troche poza i widac obraz biedy i rozpaczy, pustostan na pustostanie i najlepsze ze ludzie tam jeszcze mieszkaja w polowie tych rozje=banych domow, nie moglem w to uwierzyc, ze mozna zyc w takich warunkach i to rzut beretem do bogatszych dzielnic. tak wiec szmato, nie pier=dol mi tu jakbys wszystkie rozumy pozjadal trolu je=bany, bo gowno o mnie wiesz dziadu :D

Gość gość
nie tłumacz się trollowi - strata czasu!

Gość gość
Poyebancu, a byłeś w biednych dzielnicach w UK. Smieciu emigracyjny, wszędzie na swiecie jest bieda. W USA ponad 40 milionów ludzi zyje na granicy ubóstwa. W Danii Yke ponad 600 tys Niemcow. We Francji jest 10% bezrobocia. Portugalia, Hiszpania, Grecja, Włochy sa na granicy wypłacalności. Ty takze jestes biedakiem w UKa. Nie masz szans na własny dom, skończenie studiów itp. Masz za małe pobory. Jedyne co sobie możesz łatwiej kupic niz w PL, to Iphona i telewizor, ponieważ siła nabywcza funta jest większa niz złotówki. Jednak posrany cepie, nie wymieniasz tego co miesiąc. Ile razy ci musze głupcu pisac, ze jukej jest bogatsza nie dlatego, ze maja wspaniałe rządy, opiekujące sie swoim obywatelami, tylko ze maja ropę i gaz, oraz kolonizowali słabsze narody. Ty masz zay****y mózg od trawy, cidera i białka, Dkatego tak sie zachwycasz tym jukejem. Wystaw ten swoj zay****y pusty łeb poza swoj smierdzacy ogródek, a takze zobaczysz biedę, pustostany, alkoholikow, żebraków, ludzi bezdomnych. Ty kurfa głupi bucu.

Gość gość
mieszkanie mam w Pl wiec po co mi dom? studia tez skonczone przed wyjazdem a trawy nie pale szmato i jakos tej biedy przez tyle lat nie widzialem. przestan juz porownywac wszystkich do siebie, miernoto i nie odpisuj biedaku, tak jak mowilem nie chcesz zobaczyc mojego konta :D :D :D a po zamianie na zlotoweczki, uuuuuuu :D :D :D ale no ok niech ci bedzie, jestem biedakiem bez tv i telefonu :D w ogole trzeba byc tepakiem zeby iphona kupic, sa o wiele lepsze markowe smartfony :) nie odpisuj szmaciarzu bo sie dziFko strollowana nonstop powtarzasz nudziarzu

Gość gość
w ogole jest to dla mnie zagadka. jak mozna takie p*****ly pisac o kims o kim nie ma sie zielonego pojecia :D to jest szczyt qrwa glupoty i taka szmata ma czelnosc jeszcze wyzywac innych. ciezko uwierzyc ze takie cos w ogole zyje :D x o prosze nastepna qrwina wszystkowiedzaca. nie zamierzam wracac do Pl i wydawac tam funtow i nigdy nie pracowalem tu na zmywaku :D a mieszkanie po zmarlej babci gownojadzie, nie wpier=dalaj sie

Gość gość
no wlasnie nie wiem po ch=uj sie tlumacze, ty bingol szmato trollu popisz sobie z tym drugim trollem, takie qrwy jak ty sa zakala w uk, przez was mamy taka chu=jowa opinie za granica. przez kilka lat nawet z minimalnej mozna uzbierac niezla sumke ty znawco i jasnowidzu nie wiesz o tym?

Gość gość
pewnie bingus zmywa gowna jak ten troll, tylko tacy nieudacznicy sie wpier=dalaja w czyjes zycie i niby wszystko o wszystkich wiedza bo qrwa porownuja wszystkich do swojego nedznego zycia

Gość gość
ale najlepsze ze sam gnije w Uk ale pier=doli ze ktos moglby miec lepsza prace w Pl. dziecioki wszystkich wasz niszcze inteligentni inaczej szmaciarze

Gość gość
no to wiec gdzie jestem w Pl czy Uk, zdecyduj sie, zreszta niewazne, pokazales ze jestes nedznym polaczkiem jak ten troll

Gość gość
ty je=bany cwelu, mieszkanie mam i co z tego, nie zamierzam wracac do Pl nedzna kreaturo, moj brat tam mieszka, dokladnie nedzny polaczek z uk mocny tylko w gebie :D

Gość gość
zabawie sie w ciebie szmato - dobra praca? nono dla takiego dna to zmywanie brytyjskich gowien to dobra praca :D :D :D skad wiem gdzie pracujesz? :D

Gość gość
i to samo, niby dobra praca itd i co ty robisz na kafe bogaczu? bogacze przy kompach nie siedza

Gość gość
aha jestem w wawie, no nic :D dzieciok sie dorwal do laptopa mamusi i struga chojraka w necie :D idz spac dziecioku

Gość gość
ja pier=dole jeszcze lepszy od tamtego trolla :D :D :D dzieki za ta rozrywke tepa qrwo ale idz juz spac, chyba sie zjarales i nie kojarzysz faktow

Gość gość
deportuja cie cwelu razem z tymi gejuchami z ktorymi mieszkasz w pokoiku w 5ciu nono to jestes lepszy od tamtego trolla bo on z 3ma a ja widzisz dziecioku mieszkam tylko z dziewczyna i nigdy z nikim innym nie mieszkalem :) szmato idz spac

Gość gość
ty a moze ty to ten zjeb cynic :D :D :D to by wiele wyjasnialo

Gość gość
brak slow na tego zje=ba :D :D :D ide nara pobrandzluj sie z kumplami i spac

Gość gość
bingol cwelu pozdrow kumpli z pokoiku :D

Gość gość
hahahah cynic ty jeb=any prawiku wiem ze ciezko ci uwierzyc ze ktos ma dziewczyne bo sam nigdy nie miales :D prawiku obes=rany do wyra biedo

Gość gość
nono nara przegrancu

Gość gość
bosze mój czemu wy w tym UK jesteście tacy podli i wredni ? co wam się stało ?? :O to nie nie jest normalne aż tak wam się podoba obcy kraj ? i to że zawsze będziecie ludźmi najgorszej kategorii ? zadziwia mnie to i niepokoi :)

Gość gość
Ludzie najgorszej kategorii? Powiedz to tez innym emigrantom. Takie teksty to tylko zazdrosny polaczek mogl wymyslic. Kraju sie nie wybiera...

Gość gość
Ludzie najgorszej kategorii, emigranci, poziom brytyjskiego marginesu społecznego, smiecie, odpady polskiego społeczeństwa, menty społeczne. Ten bingo to poyeb nad poyeby. Biedak dom na kredyt kupił. To zes kurfa wyczynu dokonał hahahahahaha

Gość gość
Cwelina trolina

Gość gość
Skonczyly sie tlumaczenia i bycie milym dla qrew trolli i innych pingoli, do gazu z wami sciery podlogowe

Gość gość
Emigracyjne syfy