Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malami91

zajście w ciążę

Polecane posty

Witam, wraz z mężem postanowiliśmy że chcemy mieć drugie dziecko. 1,5 roku brałam tabletki antykoncepcyjne. Teraz skończylam ostatnie opakowanie . W jakim czasie mogę spodziewać się zajścia w ciąże?

Gość gość
A skąd my to mamy wiedzieć kiedy zajdziesz co?

Gość gość
Skąd wiadomo jak się będziesz bzykać?

chodzi mi o prawdopodobieństwo. Ale jak kotś taki nie kumaty jak wy to proszę się nie udzielać .

Gość gość
To nie matematyka aby wyliczyć wszystko dokładnie. Zbyt wiele jest zmiennych. Zdrowa para współżyjąca w dni płodne bez zabezpieczeń ma 25% szans na zajście w ciążę. Ale należy pamiętać że wiele z ciąż kończy się na tak wczesnym etapie, że kobieta nawet nie wie że była w ciąży.

Gość gość
A zastanawiałaś sie nad tym żeby odczekać jakiś czas i oczyścić organizm po antykoncepcji? Polecane jest pół roku przed zajściem w ciaze

Gość gość
Prawdopodobieństwo? Pół na pół, albo jestes albo nie. Nie trzeba być wybitnie kumatym.

Gość gość
Starajcie się celować w owulację. Bardzo łatwo ją wyznaczysz testerem na ślinę np Afrodytą. Bardzo dobre są też zele ułatwiające zapłodnienie np conceive plus.

Gość gość
A ta afrodyta sprawdzi się również jeśli ma się nieregularne cykle? Gdzie można ją kupić i ile kosztuje?