Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam, że nie ma co się dziwić starym pannom

Polecane posty

Gość gość

popatrzcie sobie na facetów w okół, trzymanie się od nich z daleka to objaw zdrowego rozsądku. mówię serio. patrzą na kobiety przedmiotowo, nawet ci w związkach jak są z koleżkami to mówią na swoje żony czy dziewczyny "moja d*pa" a jak przejdzie obok nich jakaś "laska" to zachowuja sie jak orangutany nie umiejąc tego ukryć, a ich zony i dziewczyny są szczęśliwe że "kogoś mają" i "ułożyły sobie życie"... tylko z kim...i to dotyczy prawie wszystkich facetów, nawet tych z pozoru na poziomie

Gość PRAWIK 2 4
Tak, to jest najświętsza prawda. Naprawdę. Zawsze chwale samotne kobiety, a tym bardziej lesbijki.

Gość gość
mnie tak traktowali ...konczyło sięto u mniederesja, żaem, złością smutkiem, rezygnacja i utratą chęci do życia ... a to z prostej przyczyny ... kłamali i nie kochali mnie

Gość gość
gość 18:10 cała prawda o facetach i związkach z nimi! Tragedia i masakra! :D

Gość gość
Mało wartościowych facetow, ale kobiet też, ogólnie mało porządnych ludzi.

Gość gość
"i to dotyczy prawie wszystkich facetów, nawet tych z pozoru na poziomie " Nie wszystkich, ty masz na mysli tylko tych takich bad boyowatych, dresikow, z patozapedami, pijaczkow, zulikow z bogatym zyciem rozrywkoym , cynicznych chamow-bo do takich diwnym zbiegiem okolicznosci lewitujecie. Jakos ja ani moi ogarnieci kumple, ktorzy nie traktuja kobiet przedmiotowo nigdy nie mielismy nawet jednej okazaji dotknac jednej nawet kobiety mimo iz sie bardzo staralismy. Dotknac w sensie ze wogole zeby miec z nia cos wiecej do czynienia niz tylko czesc czesc

Gość gość
Kurwa mam dosc tyc obludnych babskich stekow. Popatrzcie jak same traktuja facetow a pozniej jecza ze to one sa poszkodowane. Tfu holoto.