Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie przypadki ze rodzice pomagają finansowo doroslym juz dzieciom?

Polecane posty

Gość gość

czy znacie przypadki ze rodzice pomagają finansowo doroslym juz dzieciom?

Gość gość
Bo u mnie w rodzinie jest taki przypadek,ze ojciec i matka pomagaja 28-letniemu synowi i jego zonie ,którzy wg nich za malo maja kasy..dodam ze maja wystarczająco ,ale rodzice ciągle im pomagają bo uwazaja ze bez nich sobie nie poradzą....oplacaja im wszystko doslownie..czynsze za mieszkanie..kupuja sprzety do domu..oplacają samochód i kupuja papierosy...biora dla nich kredyty.a najlepsze w tym wszystkim jest to ,że rodzice jego sa niezamozni..i maja najnizsze pensje krajowe ..ale uwazaja ze dziecku sie powinno pomagać.

Gość gość
Bo u mnie w rodzinie jest taki przypadek,ze ojciec i matka pomagaja 28-letniemu synowi i jego zonie ,którzy wg nich za malo maja kasy..dodam ze maja wystarczająco ,ale rodzice ciągle im pomagają bo uwazaja ze bez nich sobie nie poradzą....oplacaja im wszystko doslownie..czynsze za mieszkanie..kupuja sprzety do domu..oplacają samochód i kupuja papierosy...biora dla nich kredyty.a najlepsze w tym wszystkim jest to ,że rodzice jego sa niezamozni..i maja najnizsze pensje krajowe ..ale uwazaja ze dziecku sie powinno pomagać.

Gość gość
Tak, moja siostra lat 33. Zamężna, dzieciata, oboje pracują a i tak wiecznie na coś potrzebują...

Gość gość
Mają, chcą to pomagają. Ich sprawa

Gość gość
Mlodzi to lenie,wiec potrzebujemy imigrantow.

Gość gość
własnie nie maja ale biora kredyty by dac kase synowi i jego zonie.. a tamci ich wykorzystują i pija za to itd.. jakby mieli kasy duzo to bym rozumiala..ale oni nie maja na wlasne potrzeby bo wszystko daja dziecku.