Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym rozmawiac z dziewczyna :'(

Polecane posty

Gość gość

Zapoznalem piekna dziewczyne pisalismy duzo ale gdy sie spotkalismy nie potrafilem z nia rozmawiac . Ona opowiadala o swoich koleżankach i o szkole a ja nie wiedzialem co mówic byla smutna:(( . Pomóżcie mi prosze

Gość gość
Na to nie da się pomóc, po prostu nie ma między wami chemii, nie czujesz abyście mieli wspólne tematy i pozamiatane.

Gość gość
Mam tak samo dlatego odpuszczam sobie kobiety żeby nie robić z siebie debila.

Gość gość
Wystarczy słuchać o czym mówi i zadawać pytania, byle nie wścibskie. Czasami można wrzucić kilka zdań od siebie na temat który poruszyła, np. gada o koleżankach a ty rzucasz "mam fajne koleżanki w klasie/grupie ale żadna nie jest taka ja ty" i znów możesz nic nie mówić przez kilka minut. Zasadniczo to tajemniczość daje +10 do ogólnej zaje/bistości, chyba że siedzisz z tępym wyrazem twarzy kretyna, to masz -100.

Gość gość
A czy ogólnie czułeś się dobrze w jej towarzystwie? Bo jak jest chemia to nie trzeba cały czas gadać i też można czuć się dobrze. A jak się stresowałeś i było źle to średnio. Ale pospotykajcie się jeszcze i zobacz co z tego będzie.

Gość gość
Muzyka, film, wspomnienia ze szkoły itp, jakieś anegdotki. Zawsze jest jakis temat. A to ze jest się niesmialym to inna trochę bajka, ale przy fajnej dziewczynie/chłopaku każdy się otworzy

Gość gość
Ja też byłem kiedyś cholernie nieśmiały, miałem kilka randek z dziewczynami poznanymi w necie i wyglądało to mniej więcej jak u ciebie i ochota na kolejne spotkania mijała, ale po dłuższej przerwie znów spróbowałem, poznałem nową dziewczynę, trochę popisaliśmy i zaproponowała spotkanie, byłem zestresowany jak cholera, a kiedy ją ujrzałem stres zniknął w mgnieniu oka i nie miałem żadnych problemów z rozmową, przegadaliśmy bite 7 godzin, bez chwili ciszy, a czas minął tak szybko jakby minęło 10 minut, dziś to już prawie 3 lata odkąd jesteśmy razem. Trzeba trafić na odpowiednią osobę, a nie ma się z tym żadnych problemów :)

Gość gość
trzeba próbować różne tematy, zobaczyć co macie wspólnego

Gość gość
ahhh fajne te młodzieńcze lata, tylko pozazdrościć

Gość gość
Z dziewczynami się nie rozmawia bo właśnie nie ma o czym. Z dziewczynami się uprawia seks im szybciej do niego dochodzi tym mniej kobieta mówi.