Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza randka i " jestem oczerowany twoim ciałem" ...?

Polecane posty

Gość gość

pierwsza randka i " jestem oczerowany twoim ciałem" ...? może mi pomożecie, chodzi mi o spojrzenie obiektywnym okiem a więc poznałam chłopaka w internecie doszło do pierwszego spotkania, nie powiem stresowałam się nim, ale widziałam, że on też. Byliśmy na spacerze trochę pochodziliśmy, pogadaliśmy i usiedliśmy na ławce, no i w sumie siedzieliśmy na tej ławce, noc, ładna alejka, gwiazdy i mówi mi aby bym się do niego przytuliła, trochę mnie to zdziwiło, ale powiedzmy, że przez chwilę się przytulaliśmy, czułam też jak jego ręka chodziła po moim boku (ale nie obmacywał bioder czy piersi tylko tak bok porostu) No nie wiem sama, czy tak powinno być na pierwszej randce?? Chociaż według niego to było spotkanie, ale jak powiedziałam, że ja myślałam, że to randka, to on na to, że jeżeli byłaby randka to musiałby jeszcze dotknąć moich kolan czy tam pogłaskać już nie pamiętam, jechaliśmy wtedy samochodem i miałam spódniczkę no nie wiem, pewnie nie powinnam, ale w sumie zgodziłam się, w końcu to kolano tylko. A i na pożegnanie był całus w policzek dla mnie od niego, bo mu pozwoliłam. No nie wiem, czy mu za dużo pozwoliłam, teraz tak sie zastanawiam, a może chodzi mu jednak tylko o seks? hmm? jeżeli tak to nic z tego nie będzie. a jeszcze dziś juz o 7.20 pisze, kiedy kolejna randka. I dziś z tekstem do mnie, że jest oczarowany moim ciałem. Nie mam zbyt dużego doświadczenia z facetami, wiem tylko że nie można im do końca udać z drugiej strony chciałabym bardzo szczęśliwie zakochać. jakieś opinie??

Gość rozjana
nie chce mi sie czytac calosci ale co do tematu to srednio to widze. oczywiscie dobrze ze jest oczarowany ale powinien to zachowac dla siebie. facet ktory tylko patrzy na wyglad i tego nie ukrywa nie ma powaznych zamiarow tylko rozrywkowe.

Gość gość
moim był by przerazony ... blizny itd ... a wiadomo faceci są płytcy i oceniają po wygladzie (duze cyce, duza dupa, zgrabne nogi, delikatne dłonie - do walenia im konia a dopiero poznie twarz - by fiutka w usta wepchnać, intelekt - nie koniecznie a uczucia kobiet mają generalnie w d***e :)... no chyba ze im sie naprawe bardzo bardzo ****** chce to wtedy biorą jak leci i co popadnie :)

Gość gość
na poczatku musi byc pozadanie, bez tego szkoda zachodu