Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pas123

O czym rozmawiac z dziewczyna :'(

Polecane posty

Gość gość
Teżssię kiedyś umówiłem z taką dziewczyna. Co chwilę słyszałem: no mów coś! Też źle się z tym czułem, bo też nie jestem gadula. Po drugim spotkaniu przestałem się umawiać. Później spotykałem się z dziewczynami, przy których można było normalnie miło wspólnie pomilczec, bez ciśnienia, że jest cisza. Ją nudziło by gadanie o modelach, a tobie dziwię się z nie nudziło ci się słuchać o jej kolezankach. Może zamiast opowiadać o modelarstwie, opowiedz historię jakiegoś samolotu, albo pilota. Wymyśl, że twojego dziadka brat latał na wojnie. Wplec do tego jakąś romantyczna historyjkę, jak zakochała się w nim francuska sanitariuszka. Rozpal ją opowiadaniem tak, by miała ochotę cie pocałować lub wyplakac się na ramieniu.

Gość Laura2777777
O wszystkim :) może za bardzo sie denerwujesz bo tak Ci sie spodobała i dlatego masz uczucie pustki w glowie przy niejm wrzuc na luz bo stres tu nie wiele pomoze

Gość Laura2777777
zbereznik- niby czemu? Wlasnie wiekszosc pilotow kiedys bawilo sie w modelarstwo-to uslyszalam od pilota

Gość gość
Znam to ... Też trafiłam na małomównego faceta i na poczatku było to krepujace. Np ja probowałam nawiązac do jakiegos tematu ,a on tylko powiedzial " aha" albo cos w tym stylu, nie rozwijał moich tematow , ale teraz juz jest lepiej

Gość gość
zbereznik dziś wez do reki jej wlosy i romawiaj o wlosach. wez ja za reke, zacznij dotykac opuszkow palcow i rozmawiaj o wyzszosci skory aksamitnej nad delikatna... oczko.gif mozesz gadac godzinami o takich p*****lach ze sam sie zdziwisz... xxx zbereźnik, cóż za rady :O nie jestem jakąś cnotką, ale nie zyczylabym sobie gdyby jakiś facet na pierwszej randce dotykał moje włosy czy głaskał po dłoni. Na 1 randce dziewczyna nawet nie wie czy ma ochotę kontynuować znajomość z facetem, a ten od razu taki nachalny podryw? u większości dziewczyn gdyby facet zrobił takie coś to byłby skreślony. i nie jestem gimbazą, która boi się faceta, tylko 25 letnią kobietą :O

ja tez latam i kiedys bawilem sie w modele, ale powaga, czlowiek jak ma dwadziescia pare lat to sie zachowuje jak dorosly, a nie klei zabawki... ani to meskie ani to sexy... :o gość dziś mam inne doswiadczenie w tym temacie :P dotykam tak lekko laski ktorych prawie w ogole nie znam i to na pierwszych spotkaniach i nie zauwazylem zeby mialy jakies ale... :P:)

w zasadzie to jakbym mial ocenic to kazde moje spotkanie z dziewczyna ktora mi sie podoba wyglada tak, jakbysmy od dawna byli para... :P:)

Gość gość
Bezpieczny temat to ... pogoda :) Przeciez mozna mowic o szkole do jakiej się chodziło o studiach o tym co chcesz w zyciu robic. Plany na przyszlosc i wspomnienia z przeszlosci to jest to

Gość Pas123
To nie sa jakies zabawki tylko modele o rozpietosci 2-3 m dzieki za rady ;))

Gość Pas123
My tez niby jestesmy razem

Gość gość
o marzeniach, zainteresowaniach, co chce robic w przyszłości, itd

Gość Pas123
Zerwala ze mna :""""""( :((

Gość gość
Wow, to jednak byliście parą. Gdybyś był pilotem, to mógłbyś ją przeleciec. A tak kleisz dalej modele i możesz pobawić się pędzelkiem i pęsetą.

Gość Pas123
Napisze jeszcze raz to nie sa modeliki tylko duże i tam sie nie lata pedzelkiem . Nie moge jej zrozumiec

Gość gość
O d***e Maryni

Gość gość
Kurwa

Gość gość
P****alo was