Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki po porodzie

Polecane posty

Gość gość

~Małgośkaaaaa ~Małgośkaaaaa • 3 minuty temu OdpowiedzZgłoś nadużycieEdytuj post Witam, 8 miesięcy temu urodziłam dziecko, piersią karmiłam 2 miesiące pierwsza miesiączkę dostałam w marcu , druga w maju z opóźnieniem i trzecia w czerwcu z opóźnieniem. Po porodzie miałam grzybice pochwy, która wyleczyłam w maju lecz niesty powróciła i mam ja znow lecz nie taka ostra jak wczesniej i cześciej niż zwykle korzystam z toalety nie raz odczuwam pieczenie przy oddawaniu moczu .Od końca czerwca nie mam okresu do dziś tylko bardzo dużo białej, ciągnącej sie wydzieliny , nie raz jest twarożkowata nie raz nie. A ostatnio czułam bardzo mocne kłucie w pochwie i w dole brzucha. Uprawiam seks z prezerwatywa. Czekam na wizytę u ginekologa ale ciagle zastanawiam sie czy to moze byc ciąża, czy jakaś choroba (oprócz tej grzybicy) czy jest to normowane po porodzie .

Gość gość
Jesli karmisz piersia to okres moze byc nieregularny,ale inne objawy swiadcza moim zdaniem o jakims zapaleniu. Idz do ginekologa. Jesli martwisz sie czy to ciaa to po prostu zrob test