Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pielgrzymka do Częstochowy:)

Polecane posty

Gość gość

Byłam już 2 razy ale wciąż chce więcej! Osobiście chodzę razem z pielgrzymka radomska ( niesamowita atmosfera, lepsze poznanie Boga i uśmiech każdego dnia) :) Pozdrawiam wszystkich pielgrzymów i życzę wytrwałości! :p

Gość gość
A czy to prawda że na trasie sprzedaje się w czasie pielgrzymek kilkakrotnie więcej prezerwatyw i jest większe łajdactwo i koores.t.wo niż gdziekolwiek przy zbiorowisku ludzkim? Napisz coś, bo krążą legendy na rozpasanie ludzi podczas tych pielgrzymek.

Gość gość
No jeśli byłaby to pielgrzymka forumowiczów kafe to myślę, że zdecydowanie ale to nie tylko rozpasanie sexualne lecz także takie zwykłe, cielesne bo większość z was to przecież uzależnieni od neta otyli ludzie. Co do namiotów trzeba by było kupić kilkadziesiąt 5osobowych dla 1 takiego forumowicza. Natomiast jeśli chodzi o ciebie to szedlbys na początku ponieważ zamortyzowalbys nawet zderzenie tira!

Gość gość
na pielgrzymki chodzą ludzie ktorzy chcą podymac dziewice :-)

Gość gość
Czyli prawda że niesamowite k.ur.es.t.wo. Oj, nie jedno na ten temat można usłyszeć.

Gość gość
A sukienkowi też sie jawnie łaj.da.czą czy udają świętoszków przy tylu ludziach?

Gość gość
W przyszłym roku też chcę pójść na pielgrzymkę tylko z niepełnosprawnymi. Napisz coś ile trzeba kasy wziąść i gdzie kupujecie jedzenie.

Gość gość
Jakie są koszty związane z pielgrzymką?