Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden chłopak mnie nie chce!

Polecane posty

Gość gość

Miałam konto na fotce. Pisali do mnie tylko czarnowłosi, a jak ja pisałam do szatynów to każdy reagował chamstwem na moje zwykłe "cześć". Na sympatii pisałam do jednego chłopaka (szatyn), nie odpisał. Zawiesił swoje konto, czyli poznał pewnie jakąś laske. Ja już mam dość tego!!! Gdzie ja mam poznać kogos fajnego co nie patrzy na wygląd? Jestem szczupłą blondynką o zielonych oczach

Gość gość
Mnie też przerażać zaczyna fakt, że nie mogę sobie nikogo znaleźć, w sensie żadnego faceta, a mam już 26 lat. Nie miałam nawet jednego mężczyzny i jestem dziewica. Jeśli chodzi o wygląd...są brzydsze i znajdują swoje połówki a u mnie nic. Masakra :-\

Gość gość
Pokazcie zdjęcia i sprawa będzie jasna

Gość gość
No za mną niby się faceci oglądają, starsi. Więc nawet pisałam do takich starszych troche a oni i tak się ze mnie śmiali tylko. Widuje na prawde brzydkie a tych facetów jednak skądś mają, a ja co? Tragedia. Koleżanki chcą bym miała jakiegoś chłopaka, to bratowa mnie namówiła na ten portal, ale to zwykłe gó*no usunęłam to już

Gość gość
Odpuśćcie sobie portale społecznościowe i randkowe, już łatwiej znaleźć kogoś do pogadania na jakimś forum, ale zwyczajnych portalach ogłoszeniowych gdzie są działy towarzyskie z waszych rejonów.

Gość gość
Ja, ta 25-latka, poznałam wydawało mi się fajnego chłopaka na czacie z takiej gry. Pisalismy że sobą ponad pół roku, on zaproponował żebyśmy się poznali, nawet 2 razy. Ja na początku nie bardzo chciałam, ale w końcu się zgodziła i wstepnie byliśmy umowieni. Ale napisalam mu raz że moglabym się w nim zakochać i on nie odzywa się już do mnie prawie tydzień, zero, nic, nawet czesc. Nie wiem, chyba do niego zadzwonie, ale to chyba troche żałosne... Może się przestraszył. Dodam że jest młodszy 4 lata, ale mi to nie przeszkadza, on powiedział że też nie widzi w tym problemu.... Wykonczy mnie to :(

Gość gość
Najpierw sama nie patrz na wygląd a nie szatynów tylko szukasz. Nie zjadziesz szatyna!!! Nie z takim podejsciem.

Gość gość
Ale napisalam mu raz że moglabym się w nim zakochać i on nie odzywa się już do mnie prawie tydzień x Bo takich rzeczy się nie mówi facetowi, raz... jest to ryzykowne dla ciebie, bo facet może to wykorzystać, a dwa... żaden facet z góry nie zakłada że się w zakocha, czy że będzie z tego coś więcej, więc takie deklaracje jeszcze przed spotkaniem, tylko odstarszają.

Gość gość
oj szatyn to tak w przenośni wiadomo, że przede wszystkim ma być przystojny a nie brzydki, bo brzydkiego szatyna to też nikt nie chcę kolor wlosów to nie wszystko

Gość gość
Sama patrzysz na wyglad a chcesz takiego, ktory nie patrzy hahaha no way!

Gość gość
Za wysoko mierzysz, marzy ci się przystojniaczek, a sama pewnie jesteś przeciętna, więc się nie dziw :)

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk