Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetowi przed 50 płonie jeszcze konar?

Polecane posty

Gość gość

Bo mam ochotę na takiego jednego :)

Gość gość
ja właśnie końcczę 50 i stoi jak dąb, a nie jakiś płonący konar:) i pamiętaj, ze z facetami jest ja z winem...

Gość gość
Ulala! Narobiłeś mi smaka :D Tylko ciekawe czy on będzie mną zainteresowany. Wiem o tym doskonale, bo interesuje się tylko starszymi.

Gość gość
polecam się:)

Gość gość
Dzięki :)

Gość gość
a Ty to zwariowana 20tka, już wiedząca 30tka, rycząca 40tka czy...a wolisz starszych więc jeszcze nie wyjąca 50tka:) ?

Gość gość
Miałam seks z 65 letnim facetem był wspaniały i lepszy niż z rówieśnikami dwudziestolatkami.

Gość gość
Grzeczna 22latka :D

Gość gość
no to ja jestem młodzik przy nim:) nie chcę dorabiać filozofii ale ważne jest też co w głowie a nie tylko pomiędzy nogami (choć zachowanie odpowiedniego poziomu obowiazkowe:)

Gość gość
To nie autorka pisała z tym 65latkiem. Oczywiście, że masz rację. Mężczyzna musi być dżentelmenem, inaczej mnie nie uwiedzie.

Gość gość
chyba raczej nie rozkocha w sobie

Gość gość
Czy to nie podobne pojęcia?

Gość gość
zorientowałem się, ale to tylko potwierdziło to o czym piszę lubisz być uwiedziona? albo raczej jak Cię facet "wiedzie" albo "uwiaduje" ?? (czemu tego nie ma w czasie teraźniejszym?):)

Gość gość
dżentelmenem mi otwierał drzwi... coś mu nie podpasowało i zaczął nimi trzaskać ... pretensje ma chyba oto że zachowuję ię tak jak bym go nie widziała i traktowała jak powietrze a to on zawinił przecież

Gość gość
dżentelmenem się jest i z formy i treści. samo otwieranie drzwi to forma i jeśli nie pochodziła ona z wychowania kształtującego osobowość, to nie był to dzentelmen.

Gość gość
Ale komplikujesz sprawy. Ostrzegali mnie we faceci z pewnym wieku stają się mega czepliwi :P

Gość gość
masz rację, byle nie przegadać tematu:)

Gość gość
Właśnie, właśnie :P

Gość gość
23.29he he uwodzona a nie uwiedzona i czasie teraźniejszym uwodzic

Gość gość
którym gościem jesteś bo ja ciągle tym samym z 23.08:) jeśli tym który zakładał temat to jaki masz plan na swojego wybrańca?

Gość gość
To mój drogi może mi podpowiesz go do siebie przekonać? Co lubią faceci w Twoim wieku?

Gość gość
przyrodę a zwłszcza drzewa

Gość gość
zacznij z nim flirtować, ale zacznij delikatnie, bo nie uwierzy że 2xmłodsza (czy tak?) ma na niego ochotę jak to przezwycięzysz to jest cały Twój, wiesz faceci są nieskomplikowani - każdy chciałby w tym wieku mieć sex z 20+latką nie dorabiamy tu filozofii

Gość gość
Jesteśmy już na etapie filtru. Na tym koniec. Tak, jest ponad dwa razy starszy.

Gość gość
może boi się porażki, że jak pójdzie dalej z własnej inicjatywy to się ośmieszy? bo to jednak sytuacja niezwykła? boi się odrzucenia bo to go skompromituje?

Gość gość
Bardzo możliwe, że tak jest. Ale to on jest facetem... Będzie pewnie tak, ja będę czekała na jego śmiały gest a on będzie czekał na mój i nic z tego nie wyjdzie.

Gość gość
A jakie lubisz kobiece perfumy? Czy wraz z wiekiem zmienił Ci się gust co do tego? Podobno na mężczyzn silnie działają zapachy. Prawda to?

Gość gość
Mnie się podoba pewien mężczyzna, ma 54 lata, ja 29. On jest żonaty, ale z zoną nie mieszka od 3 lat. Podobno miał wcześniej kochankę jeszcze młodszą ode mnie, ale nie wiem, czy to tylko plotki, czy fakt. Facet jest zaje...y, wysoki, 190 cm, włosy ciemne (nie wiem czy nie farbuje, bo w tym wieku to chyba siwe już powinien mieć...) szczupły, bardzo inteligentny, głos też ma bardzo seksowny... Nie wiem, jak go poderwać, nie jesteśmy bliskimi znajomymi, niezbyt często go widuję, ale zawsze jak jest blisko, to ściska mnie tam na dole...

Gość gość
Jesteś jeszcze?

Gość gość
tak może być wiesz facet jeszcze chciałby zawalczyć ja też lubię poflirtować z Twoimi rówieśnicami, a one lubią pogadać parę razy skończyło sie na fajnym sexie, ale powiem Ci, że miałem duże opory przed zrobieniem tego zdecydowanego kroku do przodu:) mówiąc szczerze to odważyłem sie dopiero wtedy jak szczerosć rozmowy (w sumie flirt może być też fajną rozmową) pozwoliła na zmniejszenie ryzyka odrzucenia/wyśmiania jak sie jest młodszym - to - what the hell, i idzie sie dalej:) jakbyś jeszcze miała ochotę pogadac to pisz na wawa40plus na interii. ide skonsumowac tak ładniezaczęty temat:)