Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz ideał faceta...

Polecane posty

Gość introligator
zaskakujące, że większość, jeśli nie wszystkie wpisy dotyczą ... wyglądu. a tyle słyszy się o tym, ze kobiety nie są wzrokowcami, że kochają za intelekt, dobroć... a jednak klata i bujna grzywa wygrywa...

Gość gość
Musi być inteligentny,abym mogła z nim porozmawiać każdy temat.

Gość gość
żebyś mogła z nim porozmawiać na jakikolwiek temat to przede wszystkim musi być słyszący i rozumiejący w twoim narzeczu

Gość gość
ale tak szczerze powiem, że marnie te wasze ideały sie prezentują w zasadzie oprócz troche lepszego niż przecciętny wyglądu to nic więcej nie oczekujecie bo cała ta reszta przez was wypisana to sa jakies frazesy nie przekładające sie na cechy charakteru

Gość gość
"(...)Powinien być inteligentny, ambitny, mieć poczucie humoru. Być męski a jednocześnie romantyczny. Powinien mnie kochać i szanować oraz mieć podobne cele w życiu i podobny światopogląd. Jeszcze takiego nie spotkałam" xxx jak może jednocześnie miec podobne cele i światopogląd zbiezny z twoimi skor ma byc jednocześnie inteligeny?:) no chyba, że to w ramach tego poczucia humoru:D

Gość Ditra
Jeśli chodzi o wygląd to lubię gdy mężczyzna posiada tatuaż, ale taki męski- http://dziarownia.pl/tatuaze/dla-mezczyzn Nawet rękaw by mi nie przeszkadzał gdyby był to prawdziwy przystojniak :-p Co do charakteru, hmm... to jest wiele założeń, które większość pań preferuje.