Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci lubią niedostępne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

jeśli kobieta nie daje odrazu siebie facetowi na tacy i nie okazuje z początku zainteresowania czy to może tylko spowodować że facet odpuści zamiast bardziej się starać?

to zależy od faceta niektórzy lubią zdobywać kobiety, bardziej się wtedy nimi fascynują a innym zależy tylko na ****ańsku i kopią takie w d**e - nie ma zasady :P

Gość gość
To jest szopka bo niedostępna i wstydliwa a przed obcym facetem ginekologia rozkłada nogi.Ja nigdy nie udawalam niedostępne z resztą poderwałam męża.A co do ginekologa mam go przy badaniach cipki i był przy poródach.Czasami jest tak że robią się niedostępne przed facetem ten rezygnuje i zostaje starą panną.Wiec uważać z tą nie dostępnością Nie mówię by się od razu pchać na członka pierwszemu lepszemu.Tak w zasadzie to faceci myślą że oni nas wybierają a rzeczywistość jest odwrotna.

Gość PRAWIK 2 4
Te niedostępne to zwykle siksy

Pomyłka. Te, które nie są niedostępne czyli są łatwe to zwykle siksy. A takie które podrywają facetów jak ty to już zwykle przegrane k***y prosto ze śmietnika

Gość gość
ja jestem nedostępna dla kłamców, tchórzy i dla tych których nie lubię (są wyjątki ale to sąsytuacje ekstremlne - wtedykopod nich w d**e jest jak najbardzjoczkiwan) .... :} ... jeśli się mi podobą a ja jemu ... zagda do mnie itd to w zależności od tego co powie i zrobi potoczy się cała zajomość .... P.S kobiety tez uprawją tylko seks tak jak faceci bez zakochiwania się (to co one tam czasem paplają ze bez miłości nigdy by nie poszły z facetem do łóżka to zwykłe paplanie)

Gość gość
prawik !!!!ja była cnotą mąż prawiczkiem nie lubimy używanych nie ma byłych partnerów a tobie żal dupcie ściska że można się KOCHAĆ z wzajemnością.

Gość gość
to co jest najlepsze? udawanie niedostępnej ale w granicach rozsądku?

"To jest szopka bo niedostępna i wstydliwa a przed obcym facetem ginekologia rozkłada nogi." x no sory bardzo ale ginekolog to jednak jest specjalista a kobieta musi dbać o swoje zdrowie wtf...... w ogóle nie rozumiem co ma do tego niedostępność toż twój facet chyba nie będzie ci grzebał w c****e żeby zobaczyć czy nie masz jakiegoś grzyba k****a uśmiałam się.