Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Cieszy mnie, że ktoś tak dobry i uczciwy stoi na czele PiS jak Jarosław Kaczyński, jedyny człowiek w polityce, któremu można zaufać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Coś ci nie pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 cieszę się i owszem że PiS przejmie stery że mamy Dudę za prezydenta ale zanim napiszę że "kocham" to poczekam na ich działania odrobinę czasu z pokora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 Jarosław Kaczyński, jedyny człowiek w polityce, któremu można zaufać. x ahahahahahahahahaha dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Ja też nie mogę się doczekać ich działań :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 Ja też popieram,ale każda partia ma być od rządzenia a nie od kochania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 Tylko PiS uratuje Polskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerost tresci nad forma Napisano Sierpień 18, 2015 kiedy prezydent maliniak bedzie dawal te wszystkie benefity ktore obiecal :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 Dwa tygodnie jest prezydentem. Poczekaj jeszcze ze trzy dni :-) Byly Bronislaw byl bardziej aktywny. Spelnil swe obietnice już nastepnego dnia po wyborach Poszedł spać na pięć lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żeby wam ten pis jeszcze Napisano Sierpień 18, 2015 bokiem nie wyszedł podobnie jak solidarna polska, polska razem, twój ruch, polskie stronnictwo ludowe, platforma obywatelska, sojusz lewicy demokratycznej to wszystko to jedno zło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 Lepszy PiS niż PO i ich bliźniaczka NowoczesnaPrL ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 Poczekajmy do października, zobaczymy wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach