Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannabe

Co zrobić proszę o pomoc was dziewczyny

Polecane posty

Gość Joannabe

Witam chciałbym żebyście drogie panie pomogły mi doradzily nie mam przyjaciółek koleżanek którym mogłabym sie wygadać... Postaram sie krótko opisać swoją sytuacje mój maz stracił prace od około 2 mc bezsilnie próbuje ja znaleść jest nerwowy rozdrażniony ale to zupełnie jak najbardziej naturalne jak do tej pory nie mieliśmy większych problemów moze jedyny brak zaufania męża co do mojej osoby który w ostatnich dniach nasilił sie i u mnie. Mianowicie maz spotkał kolegę który otwiera z przyjacielem firma zaproponowali mu prace firma jednak nie została jeszcze otwarta papiery remont itd maz obiecał ze bedzie im pomagał w załatwianiu wszystkiego wychodził wracał wieczorem twierdząc ze pracuje poprosił rownież mnie o to abym im pomogła znalazła firmę która wykona reklamę byłam zadowolona ze nasze problemy sie skończą także nie potrotestowalam i szybko wykonałam pare tel umówiłam spotkanie z pewna firma. Następnego dnia otrzymuje tel od pana który miałam robic reklamę słyszę zdenerwowany głos i pytanie gdzie pani jest pytam sie grzecznie ale o co chodzi czy to sa jakies jaja przyjechałem na spotkanie otworzyła mi jakas młoda dziewczyna i mowi ze tu firmy nie ma zalazła mnie krew pytałam męża o co chodzi on mowi ze to dziewczyna od sprzątania ja nie podpuściłam po małej awanturze przyznał ze koło firmy wynajęli jego znajomi dom w którym bedą mieszkać i zatrudnili jakas Ukrainkę ale on nie chce sie wtrącać w jakim chrakterze nie ufam juz mężowi jak znika do tej niby pracy jestem chora czy mam podstawy zeby tak myślec ? Dodam ze ci znajomy sa Turkami .... Co robic ? Pomóżcie

Gość gość
Napisz jeszcze raz z przecinkami i kropkami.