Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga rocznica związku

Polecane posty

Gość gość

Heej ;) We wrześniu miną mi dwa lata bycia w związku z moim chłopakiem. Pomyślałam sobie, żeby ze względu na to jakiś prezent skromny zrobić dla nas obojga. Tym bardziej że pierwszej rocznicy w ogole nie świętowaliśmy. Myślałam, aby zamówić na allegro serce łamane na pół z grawerem. Zastanawiam się czy lepszy byłby wisiorek na szyję srebrny, czy może brelok do kluczy? Co o tym sądzicie? Może macie jakis lepszy pomysł. Proszę o pomoc, z góry dziękuję :)

Gość gość
Mój mąż z okazji rocznicy kupił nam super kubki z napisami. Sprawił mi tym wielką radość, fajnie jest z nich pić razem kawkę.

Gość gość
Fajny pomysł z kubkiem :) ale ja bardziej myślałam o czymś takim co można by mieć cały czas przy sobie

Gość gość
Śmieszą mnie te wszystkie prezenty z okazji bycia z chłopakiem; te poduszki, kubki, łamane serca..etc. Śmieszą mnie bo ty kobieto, nie możesz mieć pewności, że za parę dni, lat będziecie dalej "parą", a te dekoracje nie zostaną wyrzucone na śmieci. Uczczenie "rocznicy" bezpieczniej jest więc z tego powodu urządzać mniej widowiskowo, za to z wyczuciem. Nikt z diabłem paktu nie zawierał, żeby sądzić, że obecny partner będzie nim do końca własnych dni. Polecam wyjazdy w nieznane, zwiedzanie zabytków, poznawanie nowych krajobrazów...i tam właśnie wypicie lampki dobrego wina o zachodzie słońca. Zostaną przynajmniej miłe wspomnienia, a nie dom pełen niepotrzebnych pamiątek. :classic_cool: