Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję, że będę mamą po raz trzeci.

Polecane posty

Gość gość

Do okresu jeszcze pare dni ale czuję to ze to moze byc ciąża. Czy sie cieszę ? Nie wiem . Nie planowaliśmy tego ale tez żadne z nas sie nie wzbraniało. Taki prezent od losu. Nie wiem jak to bedzie, mamy 2 dzieci i teraz juz sa na tyle duże ze moglibyśmy zaznać troche wolności a tu kolejne pieluchy i noce nieprzespane. Finansowo dalibyśmy radę, miejsca mamy dość, ale jakos tak dziwnie sie czuje Chciałam sie po prostu wygadać ...

Gość gość
Wspolczuje... Ja wlasnie tak mam jak ty, dzieci odchowane a tu niespodzianka. Teraz ma 1,5 roku i to jest koszmar... Nie mam totalnie energii do zajmowania sie malym dzieciem...jestem zmeczona i czuje jakbym umarla... Dopiero teraz zroxumialam slowa " dawac zycie"... Bardzo bolesnie...

Gość gość
Boje sie bo to normalne. Straszne to jest jakbyśmy mieszkali w kawalerce i nie mieli na chleb. Zle nie bedzie tylko nasze plany z odpoczynkiem przedłuża sie troche :)

Gość gość
Ja mam trojke dzieci i Ci wspolczuje. Kocham je ale czasami nie wiem w co mam rece wlozyc.

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce. Rok płatnego macierzyńskiego a po roku normalnie przedszkole jak wszystkie dzieci tutaj. Prace mam taka ze ze wszystkim można sie dogadac. Z dziećmi teraz nie mam zle no same sobą sie zajmą, bawią sie razem. Ale teraz czuje juz powiew luzu a tu bach koniec marzen. Mieszane mam uczucia. Ale musze czekać na okres.