Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna8432

co myślicie

Polecane posty

Gość anna8432

o 28-letnim facecie który jest gejem, nigdy nie pracował, utrzymuje się z części emerytury (600zł) starszej babci, którą się "opiekuje", bo jak mówi to mu się bardziej opłaca jak iść do pracy za 1200-1500zł, nigdy też nie chciało mu się uczyć, lubi jeździć, podróżować, jest żydem, nie jest jakiś brzydki, można powiedzieć że nawet przystojny, wysoki, dosyć szczupły szatyn.hmm

Gość gość
leń i tyle , też mam takiego kolego jest po 30 i go stara utrzymuje i nie chce mu się pracować ,kasę tylko wydaje od mamusi .. taki przypadek żle skończy

Gość anna8432
no właśnie, wiem ze ma podobno 34-letniego partnera, ale nigdy nie mieszkali razem, tamten po studiach, pracuje, wynajmowal jakies mieszkanie, ale teraz z rodzicami mieszka..obaj prowadza "otwarty" związek, lubia sie spotykac z innymi facetami, podrozowac po Polsce, bawic. Myslicie ze wolny seks i ciągla zabawa, podroze to tez sposob na zycie??

Gość gość
geje nie są emocjonalni i mało jest takich stałych związków u nich , co inneg dwie kobiety. A po co się o to pytasz?

Gość anna8432
bo to dla mnie nowość; pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, chyba za dużo przebywam w środowisku hetero-normy...