Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za rok koncze 60 lat, wyglądam na młodszą, czy mam szanse znaleźć partnera 30lat

Polecane posty

Gość gość
Mamusia? Kupiłem ten żel do protez, o który mamusia prosiła.

Gość gość
Co to za głupie żarty. Mój syn by tu nie wchodził na forum. Poza tym nie nosze protez bo większość zębów mam swoich.

Gość gość
Oczywiscie, ze masz szanse. Znam osobiscie jedna 60-latke, ktora miala 40-letniego partnera. Niestety takie zwiazki nie trwaja dlugo, bo otoczenie takiej pary ma z tym problem i w koncu im popsuje, ale w czasie trwania zwiazku na pewno oboje doznaja duzo radosci i satysfakcji. Czego i Tobie zycze.

Gość gość
Dziękuj─ę za szczere życzenia, tak rzadkie na tym forum. A kto miałby mi popsuć? moi synowie nie wtrącają się do moich związkow

Gość gość
jeśli masz miliony na koncie jak MAdonna to pewnie sie jakiś skusi, dla kasy

Gość gość
Ja bym sie bala wiazac z mlodszym o pokolenie.Zawsze myslalabym,ze rznie mnie synus.Toz to kaziroctwo.Fuj,nie dla mnie.

Gość gość
ale czytałaś przecież chyba post w którym autorka mówi że ją podnieca jak idzie z synem i ludzie ich biorą za parę. kobieta ewidentnie wypaczona wiec mysle ze 30letni kochanek to dla niej najwieksze marzenie

Gość gość
Kobieto zejdź na ziemię. Dla trzydziestolatka jesteś staruszką, którą może co najwyżej przeprowadzić przez pasy. Jeśli faktycznie jesteś bogata, to możesz jedynie liczyć na kolesia, który będzie z Ciebie zdzierał kasę i traktował seks z Tobą jak " brudną robotę". A po "pracy" będzie się umawiał z młodymi dziewczynami.

Gość gość
To sie nazywa gerontofilia . Jak młody facet ma takie ciągoty to uważa się że cierpi na parafilię seksualną. Do leczenia u psychologa klinicznego lub seksuologa. Ze względów społecznych nie jest to penalizowane jak pociąg do nieletnich ale uważane za zaburzenie .

Gość gość
nie masz szans, chyba ze dla jaj albo jakiegos zboczucha

Gość gość
czy ktos ma takie potrzeby jak ta pani autorkam temayu? dla mnie to niezrozumiale