Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zarabiam bez etatu.pl Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś jakieś doświadczenie?

Gość gość
Działa :) właśnie chciałem pisać osobny temat ale teraz znalazłem ten post :) System działa, tylko trzeba być cierpliwym i korzystać z porad autora :) Pozdro

Gość gość
Potwierdzam! Działa wyśmienicie. W razie pytań piszta : biomechanic.poland@gmail.com

Gość Mepsky
Działa swietnie, ale trzeba faktycznie robić o co prosi Dawid. W pierwszy miesiąc wyciągnąłem chyba z 1200, potem już z górki :D Chyba nawet firmę pod to otworze żeby było... ładnie i z wizytowka ;D A sam Dawid spoko gość no i zawsze można liczyć na jego pomoc jak się czegoś nie wie albo nie potrafi zrobić. Tak że ten.. no.. polecam tego allegrowicza ;d

Gość Nickol33
Witam serdecznie czy ten program bez etatu.pl rzeczywiście działa czy to jakieś kolejne bzdury naciąganie ludzi??Pytam bo właśnie dostałam ofertę współpracy z nimi??

Gość gość
i trzeba założyć 5 kont w różnych bankach

Gość gość
Mozesz to rozwinac, ze trzeba zalozyc kilka kont w kilku bankach?

Gość gość
Bez Etatu to jedna wielka ściema. Treść oferty jaką umieszczają na swojej stronie i w auto wiadomościach e-mail jest powielana przez kilka innych osób/stron. Wszyscy piszą, że mieli ogromne długi, z których się wygrzebali dzięki programowi partnerskiemu. Piszą o szybkim zarobku 500zł na początek co jest zwykłą ściemą. Nie ma żadnych 500zł, no chyba, że nabierzesz chwilówek i dostaniesz za nie prowizje. Nikt natomiast w czołowej ofercie nie pisze o warunku założenia kilku kont bankowych. Nikt ani razu nie wspomina, że jest to czysta zapłata za pomoc. No właśnie, pomoc, której się nigdy nie otrzyma. Działam w tym od 2 miesięcy, mój opiekun nie odzywa się do mnie ani nie odpowiada na wiadomości. Pan Dawid nie odbiera moich telefonów. Obsługa to samo - nie odpisuje. Gdyby to naprawdę działało to młodzież nie szłaby do korpo na 10h dziennie tylko siedziałaby przed kompem. Taka prawda.