Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

jest tu ktoś jeszcze którego pasją jest dziecko dom i mąż

Polecane posty

Uwielbiam gotować pyszne i zdrowe potrawy , robię przetwory , sałatki, makaron. Uwielbiam się bawić i zajmować moim dzieckiem co dzień zabaw , spacery i czytanie bajek. Uwielbiam sprzątać i prasować . Kocham męża i uwielbiam spędzać z nim czas

Gość gość
a Twój mąż lubi pracowac?? Ty sie bawisz a on musi ciągnąć ten wózek z wami

ależ ja pracuję na 1/2 etatu i w ten sposób odciążam męża, oboje nie lubimy pracować ale trzeba , kasa z nieba nie spadnie

Gość gość
Agatka - nie wiem czy jesteś trollem czy nie, ale ja widzę gdziekolwiek post z twoim nickiem to od razu go opuszczam.

Gość gość
agatka to czemu wcześniej napisałaś ze nie pracujesz tylko dbasz o dziecko tempa piczo

Gość gość
właśnie widzimy jaka jesteś fajna. Chora psychicznie baba, z którą nie da sie dyskutować bo brzmi jak zacięta płyta, z dziecinnym wręcz poziomem samolubstwa i chwalipięctwa. Czerpanie przyjemności z czepiania sie innych. Masz w ogóle jakieś koleżanki w swoim życiu ? Wątpie

Gość gość
a ja mam tak samo jak Agatka + jeszcze uwielbiam swoją pracę, którą w większości robię w domu i na 100% zarabiam więcej niż mąż Agatki i nie jeden z waszych ;) a dodatkowo więcej czasu spędzam z dzieckiem :)

Gość gość
Ja tez mam meza dziecko i kocham ich.prasuje gotuje sprzatam ale nie lubię tego robic. A kobiety ktore pracuja to obe tez sprzataja gotują