Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zaprosić taka koleżankę na wesele?

Polecane posty

Gość gość

Witam, za cztery miesiące wychodzę za mąż, więc powoli wypelniam zaproszenia, żeby nie rozdawać na ostatnia chwile. Zastanawiam się czy zaprosić moja koleżankę, z ktora znam się kilka lat, niestety ostatnio nasz kontakt podupadł. Do rzeczy: Ona jest osobą bardzo odważna, przebojowa, ja raczej cicha, z problemami lecialam do niej ( jest psychologiem), zawsze starala mi się pomoc, co później okazało się nie najlepsze dla mnie. Ona zawsze miała facetów na jedna noc, a gdy ja poznałam mojego obecnego narzeczonego zaczęła się odsuwać, z zazdrości. Bardzo dużo koloryzuje, przekreca, kłamie czasami. Ostatnio była dłuższy czas w rodzinnym domu (700m ode mnie) i nawet się nie odezwała. Gdy ja spotkałam na ulicy, skłamała ze wróciła wczoraj, chociaż była juz od dwóch tygodni. Wie ze wychodzę za mąż. Nie wiem czy ja zaprosić, czy po prostu olac tak jak ona mnie. Nie mam więcej koleżanek, które były tak ważne jak ona. Dac sobie spokój??

Gość gość
niby po co masz zapraszać ? zaprasza się najbliższych, rodzinę, krewnych, przyjaciół a nie jakieś koleżanki sprzed 20 lat

Gość gość
skoro jej nie lubisz to po co ją zapraszasz? :O

Gość gość
skoro masz wątpliwości to nie zapraszaj

Gość gość
nie zapraszaj-ślub to jedno z najważniejszych wydarzeń w twoim życiu więc należy minimalizować ryzyko tego ,by nikt i nic ci tych chwil nie popsuło także przez dobór zapraszanych gości.Jeśli,jak piszesz, z koleżanką masz obecnie nikły kontakt a rzeczona koleżanka zawsze była przebojowa ,"wyzwolona" jeśli chodzi o facetów na jedną noc-ja nie ryzykowałabym i nie zapraszała jej na ślub i wesele