Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak będę agresywna wobec kierownika to mnie zwolnią dyscyplinarnie?

Polecane posty

Gość gość

początkowo jego uwagi do mnie spływały po mnie jak po kaczce, wiedziałam, że on nie ma racji, potem miałam fazę stresu, chciało mi się płakać, bolał mnie brzuch przed pójściem do pracy, aż doszło u mnie do takiego stanu, że marzę by spotkało go coś złego i nie mam ochoty wysłuchiwać chamskich komentarzy ( bo to samo może powiedzieć w merytoryczny sposób) i odpowiedziałam mu coś w stylu " rozumiem,że ty jesteś nieomylny?" a on wziął mnie na stronę i nagadał mi znowu, że jeszcze jeden taki wyskok i dyscyplinarka, serio?

Gość gość
Straszy cie tylko!Za taki tekst nie maja prawa cie zwolnic dyscyplinarnie!

Gość gość
może Cię cmoknąć. Dyscyplinarka to nie takie hop-siup. Powiedz mu następnym razem, że łatwiej wygrać sprawę o mobbing niż zostać zwolnionym dyscyplinarnie. Może się opamięta, a przynajmniej zastanowi. Jeździ po Tobie bo mu na to pozwalasz

Gość gość
Jeździ, bo myśli, że jestem zdesperowana, a tak naprawdę miałam propozycję kilku prac, tą wybrałam ze względu na podobno " miłą atmosferę pracy" , faktycznie większość osób jest w porządku, ale on? I czy naprawdę sprawę o mobbing tak łatwo wygrać? trzeba mieć jakiś szpiegowski dyktafon?