Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat celowo się przede mną obnaża!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z rodzonym bratem, ma 16 lat i odnoszę wrażenie, że celowo się przede mną obnaża. Wykonuje jakieś niewytłumaczalne podchody by ukazać mi się nago. Kilka dni temu wyszedł z łazienki zupełnie nagi, przechodząc korytarzem do swojego pokoju jak gdyby nigdy nic. Wówczas zupełnie nie zareagowałam, to był pierwszy raz. Kilka dni później powtórzył ten manewr więc zwróciłam mu uwagę, że nie jest sam w mieszkaniu, wciąż nie kojarzyłam o co może mu chodzić. Przez weekend był spokój, wczoraj także. Dziś za to, po porannej kąpieli wyszedł owinięty ręcznikiem, wszedł do salonu gdzie siedziałam oglądając telewizję i zaczął mi coś opowiadać, zasłaniając mi ekran. Nagle ręcznik zsunął się z jego bioder odsłaniając jego ciało, a on nawet się nie zasłonił, podniósł ręcznik jakby od niechcenia i owinął nim biodra po czym wyszedł z pokoju. Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że zrobił to celowo, nawet nie próbował się okryć, w dodatku jego penis był w stanie erekcji. Siedzę z nim sama w domu, mama jest w tym czasie w pracy, nie bardzo wiem co mam zrobić, jak mam się zachować. Wciąż nie mogę wyjść z szoku po tym co dziś miało miejsce...

Gość gość
hahaa tez podobnie się zachowywałem wobec siostry tylko byłem trochę młodszy

Gość buriahormonów
Takie rzeczy się zdarzają, chłopak dojrzewa. Hormony nim kierują, z czasem mu przejdzie. Pozdrawiam

Gość gość
Też się przed nią obnażałeś? Jak reagowała? I po co to robiłeś? Nie było Ci wstyd?

Gość Thanks for all
Tez mam brata ale sie przede mna nie onbazal. To nie jest normalne, lepiej uwazaj.

Gość Matka64
To chyba nie jest odosobniony przypadek. Mój syn także w pewnym okresie życia dopuszczał się podobnych zachowań... To było już lata temu i był chyba wówczas młodszy od Twojego brata, ale pamiętam, że myszkował szafce z bielizną swojej siostry... Celowo wchodził do łazienki gdy brała kąpiel (mieliśmy uszkodzony zamek w drzwiach, mąż latami odwlekał wymianę...). Pewnie nie o wszystkim wiem, ale to zaobserwowałam i dobrze pamiętam. Doszliśmy do wniosku wraz z mężem, ze musimy z nim pogadać, po tej rozmowie zaczął nad sobą panować lub lepiej się ukrywać... Lepiej także powiedz o tym rodzicom

Gość gość
Też nie sądzę by było to normalne. Nigdy bym go o to nie podejrzewała. Jestem w szoku

Gość gość
to da sie obnazac przypadkiem? :D

Gość gość
u mnie po kilku razach siostra poskarżyła się mamie i mama mnie opieprzyła a robiłem to mnie bawiła zawstydzona i zszokowana mina siostry, dziwne to trochę bo gdyby siostra by się przed mną obnażała to ja bym się tak nie czuł jak ona

Gość gość
@Matka64 To nie wydaje mi się być normalne, poza tym Pani syn się nie obnażał. Chociaż sama nie wiem co gorsze... @gość dziś Nie bardzo to rozumiem... To nie jest śmieszne, to jest jakieś skrzywienie i to straszne...

Gość gość
powiedz rodzicom. to naruszanie czyjejś intymności. rozumiałabym, gdyby robiło to dziecko 10-letnie. a to prawie dorosły chłopak, nie mający poszanowania dla czyjejś przestrzeni. nic z tego dobrego nie wyniknie. i nie tłumaczcie go proszę, że hormony buzują, bo od tłumaczenia obnażania się przed siostrą (co jest już molestowaniem) niedaleko do tłumaczenia fizycznego molestowania, 'bo hormony buzowały' czy tam nie zapanował nad popędem. ludzie mają obowiązek przestrzegać zasad życia społecznego, a wolność twojego brata autorko kończy się tam, gdzie on ingeruje w twoją. powiedz o tym rodzicom.

Gość gość
Autorko, takie zachowanie można by uznać za mieszczące się w normie gdyby nie wiem brata. Hormony nie są tu usprawiedliwieniem, to prawie dorosły mężczyzna, powinien być w pełni ukształtowany emocjonalnie. Zachowanie brata wydaje mi się niewytłumaczalne i niezdrowe, musisz powiedzieć o tym rodzicom czym prędzej...

Gość gość
Chyba mają Państwo rację, powinnam o tym powiadomić mamę, tata mieszka za granicą, od lat nie utrzymujemy kontaktu. Nie wiem tylko w jaki sposób mam jej to przekazać...

Gość gość
'mamo, brat/adaś/stasiek/jakmutam obnażył się przedemną już dwukrotnie, a dokładniej pokazał mi swojego penisa. robi to specjalnie. czuję się zagrożona i zniesmaczona. możesz z nim o tym porozmawiać?'

Gość gość
Ty tak byś to przekazał swojej matce? Gratuluję wrodzonej empatii

Gość gość
a co ci się nie podoba?

Gość gość
Nie wiem czy celowo, ale nie jest to interesujace wejsc do lazienki i zobaczyc golego brata stojacego przed lustrem ze stojacym fiutem.

Gość gość
Zrob mu loda :-)

Gość gość
Ty to chyba zboczony jestes.

Gość gość
Ja sypialem z siosta i powiem ze z nikim innym lepiej nie bylo

Gość gość
No tak, ja miałem podobnie, tylko że z młodszą siostrą. Lubiła paradować po domu na golasa lub w samej bieliźnie, dziwnym trafem zawsze wtedy, jak byliśmy sami.Prosiła o umycie pleców pod prysznicem lub masaż , bo ją niby plecy bolą. Często przychodziła przed wyjściem by ją ocenić czy wszystko ok. Oczywiście robiąc przy tym różne pozy i prowokują żebym patrzył na rajstopy akurat wtedy jak zagięła spódniczkę do pasa. Przypadkiem niby wchodziła do łazienki w czasie mojej kąpieli a ten przypadek był tak wymowny, że stała i przyglądała się mi bezczelnie.Miała wtedy 18 lat, ja jestem 5 lat starszy. Aż któregoś dnia nad ranem obudziłem się a ona klęczała nade mną naga i trzymała mojego pena w ręce i pocierała nim swoją broszkę, chciała go tam wsunąć.Mimo wszystko podniecony sytuacją chwyciłem ją za biodra i nasadziłem na niego i tak doszło do naszego pierwszego razu.Teraz mieszkamy razem. Ona studiuje , ja pracuję, trwa to już 4 lata.

raz jak bawiłam sie z kuzynka ja miała 13 lat tak jak siostra akuzynki 14 lat 2 i za prośły brata miał 15 żeby się pobawił to pohwoli zabawy idziemy na stry i kuzynki czypokaże nim to one pokażom pokazał i zapytał czy one pokażom obiecały nie pokazały on go shował w wrući liś dozaaby