Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy konieczne jest uprawianie sportu podczas diety

Polecane posty

Gość gość

wystarczy sama dieta czy konieczne jest uprawianie sportu ? co jesli dieta jest skromna (500-1000 cal, czy np 10 dniowa, norweska, kefirowa, jabłkowa) - czy podczas takiej diety tez trzeba ćwiczyć?

Gość gość
zależy: ile masz do zrzucenia, ile lat, jaki stan skóry, co chcesz zrzucić, sport sie uprawia dla utrzymania kondycji i sylwetki

Gość gość
a ta twoja skromna dieta, to głodówka, po której dostaje się jojo. Poczytaj trochę

Gość Koniczynka Ala
Według mnie bardzo ważne. Teraz jest moda na rower i bieganie więc warto z tego skorzystać. Ja się właśnie rozglądam za nowym rowerem Galaxy - City. Jak ta twoja dieta? Ktoś sportowy może się wypowie na temat rowerów i sprzętu? Zamawialiście ze strony Nexelo? Czekam na wieści :)

Gość gość
ponoć bardzo, choćby codzienny półgodzinny spacer

Gość gość
ja bym powiedziała, że wprost przeciwnie gdy się uprawia dość intensywnie sport żadna dieta odchudzajaca nie jest potrzebna, chudnięcie jest bonusem wiem o czym mówię, zaczęłam biegac jakieś 5 m-cy temu i waga bez żadnych diet zleciała ot tak sobie o 6 kg jestem z tego zadowolona i aby podtrzymać sprawność i sylwetkę biegam sobie teraz tylko 3 razy w tyg. po 10 km i jest super, nie stosuję żadnych diet a mogę sobie pozwolić na przyjmowanie więcej kcal ponieważ spalam je podczas biegania

Gość gość
wyglada się lepije i szybciej się chudnie. Ja biegam i poecam ten sposób na antywność fizyczną. bieganie jest na tyle fajne dla mnie, że mam plan biec we wszystkich biegach w ramach PKO Grand Prix Gdyni

Gość gość
Jestes na najlepszej drodze do jojo.

Gość gość
jasne, że nie przy diecie schudniesz, choć takiej drastycznej o jakiej tu piszesz nie polecam. Ćwiczenia oczywiście są wskazane, ale nie niezbędne. Dzięki ćwiczenia tez spalasz kalorię, ale też ciało staje się jędrniejsze i sylwetka ładniejsza

Gość gość
w poradni coio dowiedziałam się, ze sport to jakieś 30% sukcesu w odchudzaniu. Ciało wygląda zupełnie inaczej. Ja ćwiczę, do tego zdrowo jem i widać, że ciało się zmienia.

Gość ożógka
oczywiście że jest bo potem będziesz miała obwisłe i mało jędrne ciało. a tak to nie sflaczeje ci po prostu.. ja schudłam np 20kg dieta, brałam też tabsy iqgreen z zieloną kawą ale też ćwiczyłam właśnie po to żeby skóra mi nie zwiotczała.

Gość gość
Nie koniecznie. Moja kierowniczka jest pod kontrola dietetyka schudla bardzo duzo okolo 20kg nic nie cwiczac i wyglada super. Zero wiszacej skory nie moge sie napatrzec na nia.

Gość babyachtebaby
Aktywnosc fizyczna przyspiesza metabolizm więc lepsze efekty uzyskasz