Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POomocy pająki kątniki olbrzymie.

Polecane posty

Gość gość

Witam,proszę o pomoc.Mieszkam blisko lasu i łak w dodatku w "podpiwniczeniu" i walcze już 2 rok z pająkami ,tymi dużymi czarnymi ,mięsistymi. Wypróbowałam juz odstraszacze na prad,vigonez w spreyu i inne dziwne wynalazki i nic......pajaki ciagle sie pojawiają.tych malych nie ma ale te duze to co 2 dzien widuje. Prosze o pomoc jezeli ktos zna jakis dobry sposób aby nie pchały się do domu...i pozbyc sie tych ukrytych,zapłace każdą sume...byle by działało.

Gość gość
pomocy,,,,przejrzałam juz chyba wszystkie posty o zwalczaniu paj,ąków ale nie znalazłam nic zadawalającego....

Gość gość
hej pomocy!!!!! nikt nie ma podobnego problemu???;-(

Gość gość
Mysle, że najskuteczniejszy będzie laczek :-D niby sa jakieś środki na odstraszanie ale czy ja wiem.. Polecam przeprowadzke, bo bedziesz z czasem miala lęki, tak jak ja kiedyś gdy od sąsiadów karaluchy przychodzily mi do wynajetego mieszkania. Tez myslalam, ze je wytepie ale nic nie pomagalo, z czasem mialam koszmary, czulam w nocy ze po mnie chodza, choć nie chodzily, pare miesięcy po przeprowadzce to jeszcze trwalo i było koszmarne.

Gość gość
no to mnie pocieszyłaś.....;-( dzieki za odpowiedz

Gość gość
Może spróbuj podpytać o pomoc u http://www.hruzewicz.pl/ - zajmują się sprzedażą środków ddd, może coś na pająki też będą mieli.